Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta da kupi i od čega?????
Treba doći do zemlje!!!!!
700e je zakup 1ha
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Jel si ti bas iz Zr ili...?Au kod vas bas deru sa zakupom zemlje.
Nema dimenzije nigde, jedino da ti nadje po katalogu.jbg opet prodavac ne umije nac koji semering, vec trazi dimenzije istog,
Covek je iz Golubinaca, bavi se svercovanjem traktora rekao bih da dolazi na vasar u Rumu, inace on radi ono fora kupi traktor dobar, pa ga malo nalicka, doda neku nalepnicu da bude kao nov, inace karakteristike i mene interesuju, ali znam sigurno da ima tri brzine i motor od rakovice 65, DM 34/T, e sad da li ima mokre kocnice, hidraulik kakav je i to ne bih znao reci. Imam neke kataloge o IMT-u pa cu pokusati da uslikam ako vas nesto zanima.
Slazem se, moj drug je kupio rakovicu 65 od njega, sve preporuke, pricao sam sa njim na vasaru u Rumi, skroz ok covek!Sarađivao sam sa njim, korektan i pošten trgovac.
Nema ga vise na oglasima..izgleda je prodat ili je samo istekao oglas.Sarađivao sam sa njim, korektan i pošten trgovac.
Ovako nestoPozdrav ljudi svima, novi sam na forumu, usao sam u ovu temu, jer me interesuju vasa misljenja o traktoru IMT 565 DV godista 2000 i nekog, da li mozda ima neko da prodaje takav, i neke karakteristike, cene...
Znam, upravo sad nadjoh katalog, inace sam pronasao podatak da su cak pomocni klipovi bili od 1987 u serijama radjenim za izvoz, to su 560, 565, 567 ,569, 577, 585, 587 , 590 itd, inace bili su pomocni klipovi i na obicnim serijama IMT tih godina ali uz doplatu, to je retko koji imao, 560, 565, 569, 567 iz 80 tih su dizali 1500 kg na krajevima poluga bez pomocnih klipova, a 577 2300kg bez pomocnih klipova, a sa pomocnim su dizali 3000kg na krajevima poluga, moj drug ima 577 1992 godiste radjen za ekonomiju sa pomocnim klipovima i razvodnikom sa 4 izvoda i mokrim kocnima koje su se takodje doplacivale i traktor je bio tezi sa mokrim kocnicama... E sad za nove serije nisam siguran konkretno sam pitao za 565 to nisam siguran, ali znam sigurno da je bila opcija za brzi kardan 540/1000 obrtaja, a sto se tice guma, mase hidraulike nisam siguran... I bile su tri vrste vuce, prva automatska, druga na rucno ukljucivanje sa desne strane kardan i treca isto rucno ukljucivanje ali sa levim kardanom, koja kazu da je bila najizdrljivija, e sad tu ima sto stvari poluge su bile drugacije na serijama, poteznice, menjaci sa tri brzine, pet brzina i puzni menjaci koji postoje odavno, taodje i pet brzina ful sinhro, imas kasnije ZF menjac koji je ugradjivan na vece traktore prvo, a posle i na 590 DVES, 592, 577 itd, imas EHR hidraulika koja ima opciju za brzinu dizanja i spustanja, ona je isto bila na manjim modelima kao na 590 DVES naprimer koji je nosio i 34cola gume, imam cak i katalog njegov pa cu poslati sliku posle i od DL special 590, imt 592 je supervision kao i 590C i 580C koji su bili komunalni, imas 577 supervision, zatim 570 gradjevinski, 565, 585, 595F oni su vocarski, imas 5155 i 5175 oni su veliki supervision, imas 5170 i 5210 koji su sa EHR hidraulikom i imaju ZF menjac 16 brzina napred + 4 brzina nazad... Imas taodje i 5135 sa reverzerom 8 brzina napred 8 brzina nazad, taodje nisam rekao da je u njemu perkins motor kao i u zadnjim serijama 5136 i 5106, taodje ugradjivao se i na 580, 590 takodje perkins i na manjim serijama 550.11 549 itd, 2050 2090 itdd john deere na 2050 550.10 2070 itd...Noviji modeli imaju mokre kocnice i ojacanu hidruliku
Jel ima neki takav na prodaju i koje gume nose?Ovako nesto
2005god
Mokre kocnice, a nije 577
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Tesko je naci, prati oglase.Jel ima neki takav na prodaju i koje gume nose?