putin
Član
Колеге да ли је неко решавао луфт волана на 539? тј куповао ново кућиште?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Где може да се набави а да није буџевина?Ново,или половно ал оригинал?Spakujes pun hidro volan...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Bolje kreni u teretanu i resio si problem!Nisam. Koje ulje ide? Planirao sam da rasklopim kućište i pogledam u kakvom su stanju unutrašnji elementi.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ја сам сипао уље редовно али је једноставно после 10 година похабан,није био уопште тежак волан никад,али је добио луфт у кућишту и морам нешто да радим.У плану је нов на пролеће ако буде подстицаја,а овог би можда продао.Видећу колико би коштало и да ли могу наћи делове.Ново кућиште волана механичко је око 200е.Jesi ikad dosuo ulje u kućište volana??
Putin pumpa ide od 560_565 na razvod kontra od kompresora, e sad samo naći krake za rukavce
Klip ko klip 30e nov od rusa
Orbitrol 90e
Ista pumpa je išla na viljuškare, traktore, kamione itd
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Tacnije 453 marke, skoro vidio u ''total trade'', ali to je kuciste od tafea, ne znam jel' to lijeze na imt, ono jedan na jedan?Ја сам сипао уље редовно али је једноставно после 10 година похабан,није био уопште тежак волан никад,али је добио луфт у кућишту и морам нешто да радим.У плану је нов на пролеће ако буде подстицаја,а овог би можда продао.Видећу колико би коштало и да ли могу наћи делове.Ново кућиште волана механичко је око 200е.