565
Član
zadnji bre momci,blokirao on meni i ranije po malo al ga vratim malo nazad i on popusti ali ovog puta nejebe sistem dosao mu je kraj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
može i tako ali pazi na te diskove da ih staviš po redu a opruge najbolje nove stavi565 je napisao(la):jel mora i kabina dole ili ce moci tako samo da oslobodim levu cizmu od nosaca kabine
čudi me jer ga kod mene svi kude i skoro svake godine rade generalnu motora a kočnice su kod svih slaba tačka ja sam drugu radio prošle godine i mogu opet jer je kvalitet opruga ravan nuli565 je napisao(la):brate ja od kad ga imam video sam da to nije trktor to je mazga jedina mana su mu te kocnice ali i to se da srediti uz pomoc prijatelja
papir i olovku ikako skidam tako vracam nazad ako nenadjem te opruge kod mene jel da vracam stare ili sta da radim veruj mi da gram ulja netrosi vuce kao lud jedini problem imam dimi mi crn dim moracu bospumpu i dizne kod majstora na ispitivanjetodor je napisao(la):može i tako ali pazi na te diskove da ih staviš po redu a opruge najbolje nove stavi565 je napisao(la):jel mora i kabina dole ili ce moci tako samo da oslobodim levu cizmu od nosaca kabine
Za motore i nije bas valjda tako , svidjajumise DM motori sto nnose 565 a kocnice (kao) nisam ni znao da imaju .Bubu je napisao(la):Znam ja jos njih par sto rade generalnu svake godine na 565 bas zbog nekog majstora iz Djurdjeva i ultra kvalitetnih delova...
Salio se bubu , podturio mi 500kg na 577 i 10 ks na 5106Matić je napisao(la):Sednica duplak ima 3500 kg
Rale 83 je napisao(la):IMT se proslavio sa 533-539 , 558, 577 i 5136
Bubu odakle 5106 110ks