Kosjerac
Prijatelj Foruma
Druže 565 izguglaj jusel Šabac i pogledaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
IMT 533 , strava masine al kakav mu to usismityoo je napisao(la):Evo i komšijine mašine.... malo sam ga ganjao sa grabljama, da mu ne zarđaju zupčanici od stojanja:
na auspuhu ima namotana čelična mrežica koja ima ulogu iskrolovca, pa te možda to buni....Matić je napisao(la):Valjda izduv!
Rotacija mora biti tamo postavljena jer inače nemože da ga utera u garažu....Attila M. je napisao(la):Stvarno. Kakva mu je to plinska ringla mesto usisne cevi?
Post je spojen: [time]1280270459[/time]_________________________________________________
I malo mi se ne sviđa kako je rešio problem rotacije. Npr ako ide putem, ljudi koji su mu sa desne straneje neće ni videti. Zato sam ja svoju izdigao iznad kabine - em nemaš disko klub unutar kabine, em se vidi rotacija iz svih pravaca. Ali da ne idem u off...
Dalo bi se uraditi par prepravki, pa bi bila sasvim solidna mašina od mališe, ali i ovako može da posluži svrsi, kad su svi ostali zauzeti....MONTOYA je napisao(la):najzad Mićo da poteraš pravu mašinu
pa to je neki centrifugalni separator prašine, samo što nije njegov fabrički, nego neki aluminijumski od neznam ni ja čega....Attila M. je napisao(la):@Mityoo
Ne, ne, mislimo baš na onu stvarčicu srebrne boje što stoji na mestu cevi za usis vazduha (ona cev što vodi u uljani prečistač vazduha). Direktno je ispred šajbe i baš upada u oko.
Naprimer:North ARMY je napisao(la):Koje bi prepravke uradio ??