Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam mislio da bih napravio da se krov diže, jer na zetoru to imam i znam koliko znači...North ARMY je napisao(la):@Mityoo aj da ti dam odgovore
Za pedalu gasa ok fali,ali nema mesta bas...
Sto se tice ostatka kabine imas verzija na kojima se krov otvara tj dize i bocna stakla otvaraju.
Sediste ok zavisi od stanja,mada nije idealno udobno.
Kocnice su mu inace odlicne i nema da omanu.
Blatobrane nemaju ni veci,ja licno ne bih voleo da moj ferac ima...
A kvacilo treba da je 2 stepeno,znaci stisnes malo staje traktor,stisnes do kraja staje i kardan.
Ima i starih tipova 533 koji imaju 1 stepeno kvacilo.
Bećarina pusta je napisao(la):Kad može Zetor imat sklopku mase pa imat će ju i ferguson.
[ То је врло корисна ствар, знам неке људе којима се инсталација палила у гаражи.
Ma znam ja da radim sa dvostepenim kvačilom al mi milije sa nezavisnim.... Zaustavim radnu mašinu a traktor ide dalje... Naprimer kad okrećem balirkom pa treba da skrenem u uskom luku ja sa Zetorom samo povučerm ručicu kvačila i kad stanem na red samo je spustim i mašina radi dalje, a kod dvostepenog kvačila moraš da isključiš kardan pa kad staneš na red da zaustaviš traktor, uključiš kardan i da kreneš ponovo....bewisa je napisao(la):Ako je dvostepeno ponasa se kao sto je NA objasnio ili treba malo da vezbas .
Ili se još nije navikao na bolje!Bubu je napisao(la):Ja retko kada bukvalno stanem kada ukljucujem kardan posle okretanja sa presom ili beracem jer ako je kvacilo dobro nastelovano posle potpunog stiska pedale kvacila dovoljno je sacekati sekundu ili dve i ukljuciti kardan. Obicno se traktor za to vreme ne zaustavi tako da i nije neka smetnja za nekoga ko se navikne...