Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato što imaju dovoljno snage da bi sa tim plugom imali i optimalnu brzinu oranja.didi je napisao(la):Znam samo da u selu ima par komada 577DV i da jako lepo rade sa 757.2 plugovima.Prosto ti je milina da ih gledaš sa kojom lakoćom oru 30-35.
todor je napisao(la):ovde kod mene 577dv ide sa 757.3 dok je belorusu od 80ks teško
North ARMY je napisao(la):je li branko sta se smejes ko lud
pa nije covek rekao kojom dubinom 577 a kojom rus
todor je napisao(la):aj sad branko rus kao ne dimi kad ore a i kod mene ga niko i ne kupuje jer nije nizašta
todor je napisao(la):a i kod mene ga niko i ne kupuje jer nije nizašta
to da ali ajde objasni im da bolje ide 577 nego ruszzivica je napisao(la):moj 577 ima nov sklop motora i vuce plug 610.14 kao lud.7-brzinom orem sa njim na 30 cm i ide taj plug je za njega ali je malo brzo pa ga vozim tako samo dok mogu da sedim da se netruckam u kabini i uzore jutro za sat vremena,dok rus je jak za dvobrazni 757.20 a slab za 757.30 ali nikog nisam video da ima plug 758.20.taj plug je za rusa stvoren jer ima 80 cm zahvat dok je 577 za taj plug na tezoj zemlji u dubljem oranju velik.kad vozim 6-om brzinom 577 na 30 cm traktor neoseca da vuce plug bar na mojim njivama.trebalo bi da je 1ks potrebana za 1cm sirine oranja do 35cm dubine.
zzivica je napisao(la):ali nikog nisam video da ima plug 758.20.taj plug je za rusa stvoren jer ima 80 cm zahvat dok je 577 za taj plug na tezoj zemlji u dubljem oranju velik.
didi je napisao(la):Pa ja sam samo rekao što sam video i čuo.
A ovaj Todor treba da se
todor je napisao(la):čekaj taj 758 je 40 po brazdi
_________________________________________________Post je spojen: [time]1235160019[/time]_________________________________________________
didi je napisao(la):Pa ja sam samo rekao što sam video i čuo.
A ovaj Todor treba da se