Čugi
Zaslužan član
(ukradeno sa komšijskog foruma ::namigivanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bobo je napisao(la):Čugi je napisao(la):Bobo to je bio 590
Eto, ni ne sjecam se o kojem se traktoru radilo, al sam gotovo pa siguran da je imo stara pazova tablicu na sebi, kao i onaj stari 577 cini mi se... i da su tamo bile ovakve supe i plave prikolice neke...
Kako mi se cini da covjek radi uredan posao i sredjuje traktore il za sebe il za prodaju.
to si u pravu jer u strane traktore moraš evro dizel a imt samo na vodu što ne idedidi je napisao(la):Pa jeftino u smislu što ja mogu da sipam u njega ulje za 200 dinara a nisam siguran da to mogu vlasnici classova.Isti je slučaj i sa svim filterima.
Pošto sam primetio da je Živica uvek protivan tekstovima koji bar malo hvale IMT(stvarno ne znam razlog tome)zamolio bih ga da ne komentariše ako već nema šta da kaže.Stalno potenciraš neku kontru od većine koja nešto kaže.Seti se malo u nazad onog sa gumama itd.Oladi malo