Čugi
Zaslužan član
Bilo je mnoooogo traktora na vašaru, ali ovaj se retko viđa pa je zaslužio sliku, a vide se pored i mityoo i Branko 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

koje su oni godište kad je cena skoro kao novdidi je napisao(la):pa bilo je par sređenih 577 ali im je cena bila 10 i 11 hiljada.Stvarno strašno
Čugi je napisao(la):Bilo je mnoooogo traktora na vašaru, ali ovaj se retko viđa pa je zaslužio sliku, a vide se pored i mityoo i Branko![]()
didi je napisao(la):Ma ta dva su bila stvarno kao nova i čini mi se da je jedan bio 2002.Prodavao se i jedan 96 godište u lepom stanju za 7500E.
Interesuje me dali je neko od vas radio zamenu motora staro za novo, ili straro za generalno remontovano?Dali se to isplati i gde se mogu pogledati cene?
Snage i dalje nema. Sad smo ubacili nove klipove i karike (cilindri mjereni i dobri su) pa ćemo vidit što će kast kad ga danas upalimo. Sumnjam da su mi uvalili GRM motor pod novi, premda nemora biti jer je kvaliteta današnji IMR motora (jasno i rad tj. sklapanje istih) vrlo upitna.
Nije ni čudo što će skroz propast kad prodaju bofl robu. Inače (već sam pisao o tome) traktor je bio za izvoz (zelenkasta šasija) i stvarno sa svim ostlim na njemu nemam problema i sad kad smo drugi put radili generalku reko uzet ćemo novi motor i teraj, kad ono... 
todor je napisao(la):to me čudi jer za naše tržište 549 nije nizašta tj promašena serija

north ARMY