Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uvek sejemo sa fergusonima i nodetkom 4 redaPo meni za sejalicu sto manji traktor, na ivici, samo koliko da ga ne rascepi.
Utege zavrnes do kraja, ako treba neki teg napred i vatra.
Nekoliko god u nazad sejao sa komsijinim 560 i nodetom, nije to to.
Nepregledan, neokretan, krut, tvrd volan.
539 sa nodetom pozadi motas kao putnicki auto, na kocnici kontrolises!
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Utege idu do kraja i to je to!Uvek sejemo sa fergusonima i nodetkom 4 reda
Uvek napred 80kg tegova, mnogo duže traje trap!!!!
Utege nikad zategnute do kraja!!!!!! Uvek ima lufta 15cm levo desno
Sejao sam jedne godine sa 560 iskreno lakše je, hidro volan, preglednost ok lakše je nosi, ne upada, nemože razor da te vuče u stranu ali nismo navikli
Sejao sam i sa T40
Ali fergula je majka za setvu!!!!!
Markiri na dugme, brz kardan, a i navika je čudo!!
Večeras sam mu zakačio djubretaru ujutru ide da baca stajnjak naj lakše mi sa njim navikao
Uvek smo imali više traktora u kući ali FERDINAD ili MALI PRCO je uvek omiljen!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Utege kad nisu do kraja sejalica svojom masom odkine lanac, to me uzasno nervira.Drug utege ne idu do kraja, a ti kako hoćeš.
Uvek smo imali više traktora u kući ali FERDINAD ili MALI PRCO je uvek omiljen!!
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Ta dva brezona me i muce jer kad sam radio fest generalnu normalno sam komplet motor skidao i rasturan onda, e sad je poceo mnogo ulja da izbacuje na iber pa sam mislio samo da svucem karter Pa da izbijem klipove bojim se da nije neka karika puklaLuka ako se skinu ona dva brezona sa donje strane kartera zar ne moze onda da se spusti karter bez vadjenja napolje?