CetojevicM
Član
Moze povrat i na mjestu oznacenom na slici
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma slaz se ali sam mislio na put preusmerenog ulja kroz razvodnik pa nazad u kuciste, ovako najcesce to resavaju ljudi, video sam i dosta starih MF -a gde je vraceno ulje na cep.Ovo nije jedino resenje.
Povratni vod moze takodje na inbus cep (ako ga ima) na ploči .
kao sto je Luka vec napisao.
Naravno da smeš, fabrički je i bio zatvoren!!!Jel smijem Luka zatvoriti ovako cepom ovaj standardni izlaz za kipu
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Tako sam i mislio sutra cu odnijeti cep da mi ureze navoj
Znaci poluge opet moraju biti podignute..Ako mislis na rucicu za komandu tj. podizanje na kvadrantu, DA, dok nju ne podignes nema ulja u razvodniku
To je ono sto mi nije bilo jasno..Ako je ulje preusmereno razvodnikom kad podignes rucicu poluge ostaju dole a ulje istice kroz razvodnik ka potrosacu tj. razvodnik presrece ulje i ne dozvoljava mu da ide ka podiznom cilindru vec ga preusmerava na ovu cev ka nekoj masini koja se napaja
Jel ima neko odgovor ili prepotstavku na ovo pitanje...Meni na taj imbus odnosno povrat pusta ulje, valjda nije poravnata ploca tu, stavljena bakarna podloska ali nije dobro.... nego jel moze kombinacija da se sa "kockom" uzme ulje, ali da se poluge kontrolisu preko spoljnog jednosmernog razvodnika, da on gura ulje nazad gde je izlaz za kiper sipku???
sta se time dobija, naravni da moze ali nista nisi dobio samo ne ides direktno u podizni cilindar nego sa druge strane vracas ulje.Jel ima neko odgovor ili prepotstavku na ovo pitanje...
Planiram hidro-kljesta na onoj obicnoj traktorskoj dizalici za drva, pa mi treba da kontrolisem i poluge u jos prikljucaka, a glupo je da se preusmerava ulje svaki put kada treba da dizem poluge...sta se time dobija, naravni da moze ali nista nisi dobio samo ne ides direktno u podizni cilindar nego sa druge strane vracas ulje.
Za to je najbolje onaj razvodnik sto je Luka postavio sliku par stranica unazad .Planiram hidro-kljesta na onoj obicnoj traktorskoj dizalici za drva, pa mi treba da kontrolisem i poluge u jos prikljucaka, a glupo je da se preusmerava ulje svaki put kada treba da dizem poluge...