milos bota
Član
Mislim da Damir napravi za oko 80 eraPosto je takav klip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da Damir napravi za oko 80 eraPosto je takav klip
Izbaci se gornji deo kučišta volana i tu se ubaci orbitrol između dva dugačka brezona sam malo treba brusilicom ukopati na orbitroli ne punokod ovog sistema sa ovim cilindrom kod hladnjaka uzmite u obzir da donju cev hladnjaka treba prepraviti i skratiti difuzor.
Cevi se mora promeniti ugao da bi mogao trap pa se klacka podjedneko na obe strane a difuzor se mora skratiti.
Zbog lakse ugradnje orbitrola najbolje je plocu od menjaca potraziti od 558,mnogo lakse se sve spakuje i mnogo lepse izgleda.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Na original mehanickom radi lepo i guma ne ostavlja crne tragove na betonu. Na ovom sam malo otvorio trap da bih kompenzovao problem ali opet nije bas dobro pogotovu kad se skrece do kraja. E sad nisam te razumeo ovo poslednje sto si napisao. Ako moze da se malo poboljsa bio bih ti zahvalan.A na originalnom mehaničkom imaš različite uglove?
Ta kompenzacija se obezbeđuje nagibom osovinice trapa(king pin).
Pošaljite u slučaju da nešto zatreba.Bilo na sajmu,
Bilo na sajmu poljoprivrede u Ns,sve osim creva mislim 550e,vrhunski odradjeno. Ako hoces poslacu ti koja firma je u pitanju.
sve to sto ste napisali stoji ali jednoatavno mnogo laksa varijanta je drugi poklopac a i mnogo kulturnija,kada se ostavi originalno kuciste izgleda kao da su ga deca pravila na opste tehnickom.Izbaci se gornji deo kučišta volana i tu se ubaci orbitrol između dva dugačka brezona sam malo treba brusilicom ukopati na orbitroli ne puno
Set koji je bio na sajmu ima veoma kratke poluge rukavca i klipMislim da su ovde poluge rukavaca trebale biti skraćene, bilo bi dosta povoljnije i volan direktniji.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Damir Balic iz Baca?Mislim da Damir napravi za oko 80 era
Ovaj je meni radio na Rakovici, uzeo mi za ruke i materijaj mislim 550eur.
I da su skracene imao bi veci ajnslag.Mislim da su ovde poluge rukavaca trebale biti skraćene, bilo bi dosta povoljnije i volan direktniji.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka