diesel d-60
Član
Ti imt ovi sa takvim blatobranima su pravljeni za afriku.. mislim za arape ili neto tako, ali su zbog ko zna cega ostali tu... Ima kod nas u selu 2 takva...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj burazer ima ovakav isti, ista oprema, nozni gas, 13.6-28 gume nosi, jedna je jos uvek fabricka, brz traktor kao nevreme. U zdravlje da sluzi.Hvala Luka
Sve to sto si napisao, iz tog razloga sam ga i uzeo.
U papirima pise da je 90 god..
Danas sam prebacio auspuh gore, kako Bog zapoveda, malo cackao, nema lufta nigde, zaista sam iznenadjen kako je ocuvan traktor.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
4 okruglo, znaci preplacenoMislim da si ga platio oko 3000e
Hvala bato.Moj burazer ima ovakav isti, ista oprema, nozni gas, 13.6-28 gume nosi, jedna je jos uvek fabricka, brz traktor kao nevreme. U zdravlje da sluzi.
Jbg ne mozes uvek sve uklopiti, ja imam jos 3 traktora i svi imaju kabinu...Po meni je mana što je bez kabine ali ako tebi tako odgovara...
Kod njega su 13-tice fabricke, njegov je 91 god, stvarno je traktor extra, brz na putu a i poprilicno jak u brazdi za njegovu konjazu, 539 ni prici priblizno. Nisi pogresio sigurno ako ti treba manji traktor(500e samo hidro volan).4 okruglo, znaci preplacenoHvala bato.
E pazi sad, kod mene ima jedan u selu isti ovakav, ista oprema, sve isto...
13ke fabricke na njemu a na ovom su 12tice, sad sam u dilemi sta da radim kad budem menjao...
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока