lovac luka
Član
Kakav ti je kompresor????Citam ovde o nekim prognozama i procjenama kad je motor los i pred generalkom i nadjoh da ako na cepu za sipanje ulja masti to je znak da je motor pri kraju a kod mene ustvari to vec par godina tako.Jest da nemam onaj poklopac unutra sto ide ali u radu kad skinem cep bas ga ima-ulja a i na iber lauf dimi na merac isto baca ulje kad izvadim sipku jedino sto je pritisak kad je hladan na 4 bara i malo vise a na leru kad je bas zagrejan nesto ispod 1 bar,ulja zasad ne trosi nesto malo.
Jedan dobar mehanicar u mom kraju rece nista ne diraj dok ti prednji desni tocak sa unutrasnje starne ne bude mastan od ulja a ja razmisljam da ga prodam i uzmeme nov Tafe.
Da li je bolje uraditi generalku na mom 539 (91 god.) ili uzet nov Tafe ,sta vi mislite,i imal danas kvalitetni delova za generalku?
Imao sam slučajeva da zbog kompresora istera ulje iz motora, na merač mora da prska i nov motor!!!
To što fuva na iber lauf nije strašno!!
Čep bi trebao da ima i ona dva diska ispod baš zbog hvatanja ulja, i ono sito u usipnom grlu !!!
Teraj i ne brini!!!!
Dok ima pritisak samo teraj!!
Nzm odakle si ali evo mesečno sastavim bar 2 motora, moj savet je ako se odlučiš za generalni ozbiljna mašinska obrada i domaći delovi 27mart, drapšin, daido, pobjeda. Ako ima mogućnosti da ti oni i rastave i sastave motor i daju garanciju to je super!!!!!!
Ako je nekad pregrijan moguće da su samo karike problem
Trebao bi izmeriti kompresiju na suvo i na mokro i videti šta ga je snašlo!!
GENERALNA MOTORA je poslednja stvar prvo treba sve ostalo pregledati!!!
Kako on pali????
Moj 533 je duvao zadnjih 3000h i palio ujutru na sprej
Takvog sam ga i prodao sa 15_16000h
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora