milos bota
Član
Moze taj,ovaj na ploci da salje ulje na ulaz tog sa dve sekcije a povrat od tog duplog negde na plocu ili kucista diferencijalaOvakav imam vec, treba da ih uparim.
Ovaj bi trebalo da je dvokruzni.![]()
Послато са SM-G965U помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze taj,ovaj na ploci da salje ulje na ulaz tog sa dve sekcije a povrat od tog duplog negde na plocu ili kucista diferencijalaOvakav imam vec, treba da ih uparim.
Ništa ne diraš maskeInteresuje me ako je neko skoro skidao orbitrol volana na 560 novi tip kako ga najlakše skinuti, pretpostavljam odozgo da se skine maska koja drži sve satove pa tuda?

BendiksСтари тип анласера од 560 зеза само се чује оно ззз ззз неће да покрене мотор,хоће другар да ми поклони па контам да га средим нек стоји у резерви за комбајн шта би могло да га зеза?
I onda necu imati problem sa polugama? U smislu da moraju biti podignute uvek?Moze taj,ovaj na ploci da salje ulje na ulaz tog sa dve sekcije a povrat od tog duplog negde na plocu ili kucista diferencijala
Ovakav imam vec, treba da ih uparim.
To je ili S turbo ili baš perkins mada je bilo i sa detz motoromPozdrav ljudi. Ima li ko iskustva sa imt 590 bez dv ,kako su se pokazali