Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala, zvao, kupio,stiglo brzom poštom.Još da stavim.
Nisam razumeo pitanje..Da li su dobro uzubljene polovine?
Jedan problem imam na motoru m34. Skoro mi se desilo da se odjednom u radu ugasi, ispustim mu vazduh na pumpi i diznama i upali primi gas i ugasi se. Skinem sito na bos pumpi i izduvam ga i prodrmam klipcic, upali lepo i proradi. Ali od tad krenulo da me zeza jutarnje paljenje, vergla po 10 sekundi dok ne upali a pusi dok vergla, ako.mu dam malo grejac kresne na pola kljucka. Prvo sam skinuo dizne i na malo su otvarale, na malo manje od 100 bar sad su nastelovane na 125. Kada sam skinuo dizne probao sam da verglam i vidim da jedva baca naftu na cetvrtu. Kada sam namestio dizne upali na pola kljuca ali dosta dimi plavo crni dim. Da naglasim dok se nije ugasio palio je na pola kljuca bez grejaca, zimus je palio na minus 10 bez grejanja. Pritisak ulja hladan 5 kada se ugreje oko 2.5-3.
Sta mislite dal je pumpa, menjana je ac skoro, motor je u viljuskaru
probao sam sve cevi odvrtao i gledao kako baca naftu, na cetvrtom samo vlazi, nema da baci kapljice kao na prva tri. Jebe me paljenje, to mi je najveci problem, i gasi se na leru dok je hladan, prvi minut moram da mu drzim mali gas. Jel ok pritisak 2.5-3 bar kad se zagreje? Pretpostavljam da je bos pumpa zato sto dosta dimi na auspuhu.
Viljuske kardana na oba dela kardana moraju biti u istoj ravni kad se dva dela kardana sastavljaju, u suprotnom trese kardan. Zato je kod kardana prikljucnih masina izvedeno tako da ne moze da se sastavi naopako. Kod kardana prednje vuce je sastav uglavnom resen sa trapezastim ozubljenjem pa moze da se uzubi na vise pozicija...Nisam razumeo pitanje..
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Pazi imaš više vrsta koliko znam. Sa pečurkom, bez pečurkom, tj dihtuje semering ili pletenice, sa tegovima i bez tegovima. Ako negde pronađeš bez tegova sa pečurkom za semering javi i ja tražim (manje-više).Gde se moze nabaviti polovna radilica od IMT 577.