Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba da nabavim retrovizor za 539 da ga fiksiram na auspuh jer nemam kabinu.Ima retrovizora u prodavnici ali nemaju nosače,kako to izvesti,da li ima negde gotov retrovizor sa nosačima za auspuh?
200 mm. Debljina 14 i 12 mm pa biraš.@pesut koliki je spoljni precnik lamela za kocenje? pravim neku kardanku prikolicu, pa bih ubacio lamelu u prenosu, da ne pokrsim nesto ...
Preveliki je to obrtni moment..
Tebi treba sigurnosna spojnica iliti 'overrunning' clutch..
Aj ti prodam poluosovinuPa sad baš ako je voda nagrizla osovinu onda...
Inače kad je kupljen pre 4-5 godina smo ga radili već i tada su bila zajedena ova mesta gde naležu diskovi. Računao sam ako se stave novi diskovi sa novim zubima da će raditi tako. Tada su i one gume gore stavljene nove i dobre su i dalje. Medjutim u medjuvremenu jedan je počeo da preskače i jedan semering je propustio. Sada sam i obradjivao ležišta i dodao oprugu sa strane da vraća. Videćemo sutra sklapanje.
Ja sam svoj još 2012 radio i koči i dalje ali osećam da su se diskovi pojeli
Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Da, to bi moglo, stim što veličinu obrtnog momenta možeš podesiti brojem lamela(može ih biti više), i pritegnutošču opruga.
Relatvno lako se podešava.
Ovo su takođe opcije:
https://www.walterscheid-coupler.de/en-gkn/driveshafts/Clutches/