miroljubceful
Član
Samo da se presteluje granicnik do 2200 obrtaja i nista vise
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam i blokova samo moram videti koji bi bio na prodaju i za koliko para. Javljam ti se sutra.
Ima li neko ovaj zaokruženi deo da proda? Samo taj deo kućišta što se šrafi za traktor.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Ima sigurno razlika u polozaju opruge ako imas staru pumpu sa traktora uporedi je sa pumpom od tama videces razliku u onom broju u zagradi xxxx/5/xxxx on oznacava polozaj opruge u regulatiru tj. nema razlike u samoj pumpi svaka ima 9 mogucih kombinacija za polozaj opruge zavisi samo gde se ugradjuje. Pisano je o tome vise puta.Nema ni veze,to su gluposti,nema traktorski,kamionski rezim. Provereno licn
Hteo bih na postojećoj da zamenim samo taj deo, jer su pukla dva okca za šrafove pa se sada drži samo na 2 šrafa. A koristimo je na tarupu za košenje trave.Za šta koristiš remenicu? Imam celu, ali je ne prodajem.
Za to je već uzet malo jači reduktor sa većim odnosom.Ovo Simke sprema za tarup Mulcer.
Kako napreduje moj slucaj?
Имаш ли можда пињон за обртомјер који иде на блок мотора за с 44?Исправан наравно.Imam i blokova samo moram videti koji bi bio na prodaju i za koliko para. Javljam ti se sutra.
Evo skinuo sam planetare da vidim sta ima unutra
Oces da mu stavis zadnjicu od 2050 i prednju vucu?