Ne znam koliko on pomaže.Član Shale je nosio takvu prskalicu sa 577 pa vidi sa njim oko detalja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze li 577 stari tip nositi rasipac 1200l I prskalicu 1200l?
Mislim na sklopove, radilicu.....pumpa vode, ac pumpa vjerujem da nemogu toliko odraditi, al to su sitnice, nebi volio da nakon 3000 sati pukne karika ili prolupaju klipnjace, onda to nema smisla.....
Jos moram zamjeniti puz obrtomjera, jer tu slini ulje, danas ga vozio pa je tu pokazao, drugo je OK.....
Termostat koji sam uzeo, turski, otvara na 60, pa i drzi takvu temperaturu, neznam kako ce biti kada ga opteretim u brazdi......
Pa tako se i kazedok RADI ne dirati nista, ako sve zeza onda ne radi. I moj 560 duugo vec planiram generalisati, ali onnestaje pali ko mina a trosi rasipa ulje, sve cekam kad ce stat, on vec tako 2000 sati. Svaki dan radi..da ne ureknem.
Treba mi da idem sa 1200l kroz polje, a ne da punim 800l
Onda bolje 7506 ili Rus 82.1?
Torpedov hidraulik je takav... vremenom se naviknes7506 ima dosta loše hidrulike tako da on to nemože nosit bar ne oni što sam ih vidio ore s dvobrazdnim 16 cola i turira da digne plug
Moze li 577 stari tip nositi rasipac 1200l I prskalicu 1200l?
Ja sam nosio 660 l prskalicu sa 577, i čim se ugreje ulje ćao od nošenja, pa smo mi vezivali lanac...
Generalno mislimda od 800 l nikako veću prskalicu za traktor od 80 ks netraba nositi, jer tu može da bude svakakvog belaja...
Torpedov hidraulik je takav... vremenom se naviknes
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока