Kremator
Član
Jel moze od m33 motora da se "napravi" dm33??? menjao bih motor na 533 itd....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel moze od m33 motora da se "napravi" dm33??? menjao bih motor na 533 itd....
Ja bih to prijavio pa neka postavlja tuđe slike i drugi put bez pitanja.
Ja sam uredno napisao da sam slike nasao na FB i u kojoj grupi, i to stoji i od koga su slike. Nisam znao da je ovo traktor od clana foruma pa ako je neko pravilo prekrseno ili clan uvredjen neka administratori foruma obrisu objavu. Smatrao sam da je ovo zanimljivo za forum jer dosta ljudi radi estecku prepravku traktora.Hvala.Ja pomislio da si ti Darko Daki
Za paljenje imam bošov taster vec 15 god.Moracu pogledati te od tamića.Jel ima to novo ili moram po otpadima gledati.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Napisao je da je preuzeta sa forumaMiloše jel taj na FB napisao pored slika da su pozajmljenje sa ovog foruma ili je napisao da je traktor njegov? Ja nemam FB pa ne mogu da proverim...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Od m33 može da se napravi dm33,ali na 533 nije m motor već im 033.
Ne poklapaju se nosaci,ti na 558 imas fabricki dinamu a na 560 ide alternator.Na 558 ti je na pumpi za vodu i dinami 17 mm kais a na 560 13 mm.Sve to moras promeniti i napraviti nove nosace da bi na 558 stavio alternator.Ako treba neko opsirnije objasnjenje ti kazi pa cu objasniti korak po korak.Imam putanje a nisam siguran da umem da objasnim. Imt 558 ne puni akumulator dovoljno i stalno svetli lampica. Jel moze regler (valjda je to) da se stavi id imt 560. Receno mi je da se to za 558 ne pravi 40 godina i da mora id R65 da se montira ali ne odgovara na kolevku od 558. Po nekij mojoj logici kolevke od 558 ili 560 su iste pa bi trebalo da se poklapaju i ti regleri, diname sta li vec.
Pozdrav