adamov zoran
Član
moze dodas jos jednu sekciju to jest rucicu. mozes dodavati koliko hoces
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ubaci pumpu od 5100Za sta sluzi "pomocna" pumpa hidraulika, konkretno za hidraulicne izvode ili ima ulogu da ujedno "pomaze" glavnoj?
Interesuje me jer na traktoru imam spoljnu hidrauliku i jako jako je spora, ne vidim neko resenje sem da izvadim jedan cilindar pa da vidimo kako ce onda biti...
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Kad ore nosi ga jako nisko, ali meni su i poluge nisko tako da ni ne diže visoko... Za transport skratim toplink 5 krugova i tako vozim...Jedno pitanje za vlasnike imt 577 koji oru sa plugom imt 757
Koliko visoko je plug od zemlje kada podignete poluge,odprilike?
Jel ima neko resenje da vislje dize?
Imaš ventil s kojim se uduplava protok glavne i pomoćne pumpe ali na taj načim da glavna potpomaže pomoćnu pumpu, npr kod kipanja prikolica, da mala pumpa ne trpi sav teret... Glavna pumpa je takva kakva je i tu nema mrdanja... Kud ti se žuri da je hidraulik spor? Vađanjem jednog cilindra ćeš napraviti više štete nego koristi. Jednio da oba cilindra zamjeniš tanjima, tu bi dobio na brzini poluga ali izgubio podiznu moć.