Koje si uzeo sediste i koliko kesa?Danas sam ponovio 560ku ,sve nove manometre i sediste novo...
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje si uzeo sediste i koliko kesa?Danas sam ponovio 560ku ,sve nove manometre i sediste novo...
Kod mene ovo fabricko katastrofa, neudobno, kruto, u strani hocu da ispadnem iz traktora. U Torpedu sedim kao u ministarskoj fotelji za razliku od ovog.Uzeo tursko sediste 4400din,i sva 3 manometra Teleoptik
Nemoj da idete,glupo je trositi vreme na budale a jos gluplje prebiti nekog pa mu jos posle placati odstetuhttps://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/2765718_IMT_539_2011_god/?cena=low#
Jel ovo neka stara fora iz Dolova?Drug se zapalio oce da ide da ga gleda pa da znam sta da radim dali da se oprastamo ili da idem i ja sa njime?
Proverite razvod paljenja moguce da je prezupcen.Zasto mi vec treci put puca klackalica na izduvnom ventilu (da pojasnim glava je nova nosena na obradu postavljena radio 2-3 sata pukla klackalica skinuta zamenjene opruge i soljice kao debele pa nemoze da odradi do kraja postavljena opet isto ponovo treci putskracena sad vodjica i opet pukla ista al samo jedna i uvek ista.
Najgore je sto on nema pojma kukuavac,a ja mu pricam o prevarama ali on sve nekako sa nevericom gleda i oci mu se nesto previse cakle bojim se da ce zapaliti sam da ga pazari pa ce pazariti ili batine ili ostati bez para.Pitaj druga da li bi on dao takav traktor za te pare?Bežite od toga glavom bez obzira jer 533 košta toliko.
Petre oni pokusaju da ti prodaju neki drugi traktor koji je mnogo stariji,na primer dosao si da kupis 539 oni ti ispricaju da je malo pre prodat ali imaju dobar 533 za iste pare ili mozda malo skuplji,ako si prevalio 250-300 pa i 400 kilometara i platio kamion da ti preveze traktor(posao od kuce kamionom) gledas da kupis nesto da ne ideš kuci bez traktora.Sto daljes zivis njima si interesantniji za prevaruStvarno ne kapiram poentu tih prevara, sta dobijaju od toga ? Ti dodjes, traktor ne postoji, jedino mogu da te opljackaju ??