milanbelarus920
Član
Ima li neko ovo da mi proda od 5136 ili neku koja ima 70 cm do pocetka racve...
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega ako mi verujes vec 10 dana vrtim telefon zovem sve zivo,nigde nista nema osim ovih malih od 539...Potraži od starih tipova J.D traktora nose takvu.
Vidi kolega molim te...Mogu ja pogledati bila jedna debela od dzondira dukacka oko 150 cm. Neznam cime bi to probusio... mislim oko 80e da je trazio ciga.
Nije meni stradao lezaj, nego hocu da promijenim vratilo, a sumnjam da cu stari uspjeti da demontiram bez da ga ostetim.
Hvala Zeljko, ali nece biti potrebno, kupi cu u NS.Videcu dal imam taj lezaj kod kuce, ostala mi jedna pumpa, zaboravio sam dal ima.Problem je da se izvadi a da se pritom ne osteti.Mislim da ima kod mene u Jagodini ako se ne snadjes ako postoji mogucnost mogu da ti posaljem taj lezaj.
MKL Loznica. Radnja na autobuskoj stanici u Lo. Ako te put nansi na tu stranu svrati.Hvala Zeljko, ali nece biti potrebno, kupi cu u NS.
Montoya, obrisano.
Ala smo propali k'o m... kroz droljave gace, ne mogu da nadjem ovdje jedan iglicasti lezaj. Moze li mi ko napisati ovdje kontakt kakve maloprodaje u NS, a da drze INA i KOYO program. Evo sada gledam ova firma ''Optima'' iz NS ima to sto mi treba, ali ne mogu da nadjem imaju li svoju maloprodaju, ili su samo u veleprodaji.Hvala.
Inace ako kome bude trebalo, radi se o iglicastom lezaju na kraju kardanskog vratila, onom koji ulazi u vratilo pumpe hidr. na IMT 539, i oznaka je INA SCE 108 ili KOYO B-108
Dimenzije su 15.875x20.6375x12.7
koliki bi trebao da bude pritisak pomocne pumpe 577.mislim na koliko nastelovati sigurnosni ventil u razvodniku.stavio sam remontovanu pumpu i puklo kuciste pumpe