MONTOYA
Član
Posto je bio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Код мене човек био убеђен да је купио 533 од трговца, на крају се испостави да је за багателу купио 539 са мотором од 542577 je u pitanju...578 je samo nalepnica.
Postoji fabricki 533 sa motorom 542, kod mene u selu ima jedan, takodje ima i sa fiatovim motorom mislim da je 45 ks...Код мене човек био убеђен да је купио 533 од трговца, на крају се испостави да је за багателу купио 539 са мотором од 542
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Код мене човек био убеђен да је купио 533 од трговца, на крају се испостави да је за багателу купио 539 са мотором од 542
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Jel ovo neka zajebancija?imaju potpuno isti motor, razliku u ks 542 ostvaruje preko menjaca
Motor je isti samo bos pumpa na 542 je vece kubikazeJa nisam primetio nikakvu razliku ,ali aj da pitam možda mije nesta promaklo
Milose jamislim da je glava malo drugacija, baja je nesto menjao pa nije mogla od 542na 539, mislim neki kanal nedostaje il tak nesto...
tomislave mislim ako je dobar realno izmedju 5000 i 7000 zavisi od stanja, ako je los moze i manje.
Imao sam taj problem, naj prije gledaj zatur točkova i napravi ga čak da bude s prednje strane malo prema van, dakle da u smjeru vožnje gledaju saaaaaaaaasvim malo u V. Štos je što je na 577 s desne strane kardan prednje vuče i ta je strana prednjeg mosta teža i taj točak više upravlja traktorom kad je na cesti. meni je 549 jeo lijevu gumu više, pa sam okrenuo gume naopako i smanjilo se trošenje drastično ali dok nisam špur riješio prema uputama ljudi s britanskog poljoprivrednog foruma, jedna guma se baš više trošila.