smiljan123
Član
Odkud sad da tegovi smetaju..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod Vlade je kardan od prednje vuce sa leve strane. Tockovi kod DV se steluju da prednja strana bude 4-8mm kraca od zadnje strane i nema problema sigurno. Moguce da mu je jeo gume ako je napravio dosta sati u oranju sa plugom ravnjakom.
Petre mozes da uzmes termostat od renoa 4,ubacuje se u crevo.Ranije u temi je pominjan neki termostat iz putnickog programa koji bi odgovarao za IMT.
Uspeo sam da nadjem oznaku takvog, Calorstat TH5962.82J. Precnik 54mm, temperatura otvaranja 82*C. Ugradjivan je u VW, VW broj dela je 032121110F i 03L121113A
Trebalo bi da pase, pod uslovom da je precnik IMT termostata 54mm. Da li neko zna da li je to taj precnik ?
Ranije u temi je pominjan neki termostat iz putnickog programa koji bi odgovarao za IMT.
Uspeo sam da nadjem oznaku takvog, Calorstat TH5962.82J. Precnik 54mm, temperatura otvaranja 82*C. Ugradjivan je u VW, VW broj dela je 032121110F i 03L121113A
Trebalo bi da pase, pod uslovom da je precnik IMT termostata 54mm. Da li neko zna da li je to taj precnik ?
Znam, to mi je alternativa ako ovo ne uspe. Vise mi se svidja fabricka varijanta.Petre mozes da uzmes termostat od renoa 4,ubacuje se u crevo.
ja ne kontam
kako si našao koji odgovara,ako pitaš može li taj?
ja ti mogu dati kat brojeve termostata za koji hoćeš auto,al to ničemu ne služi jer ne znamo koji paše
Pase od Zastave i juga