Ristaa
Član
na 539 ima 4 srafa koja ga drze (kad skines haubu) i dva otpustis, dva odvrnes skroz i samo ga svuces ka napred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj Bobo ugusi ti vise sa tim jebenim grijacem na imt, k'o da je okidac na hidrogenskoj bombi. Znam ja dobro kako to funkcionise, a ti nisi dobro shvatio sta sam napisao-kontekst. Kada zaverglas vise usisna grana nije u opasnosti da ostane bez kiseonika, zasto nisi podebljao tekst u nastavku ovog tvog boldovanog? Ukratko, vadis iz konteksta.JAKO GRIJEŠIŠ!
Dakle bravicu na IMT kad gurneš u lijevo na prvi zub, uključuje se grijač. kad "pukne iz grane" ključ se zakreće na drugi zub u lijevu stranu jer na tom zubu grijač i dalje radi dok anlaser okreće motor i tu traktor pali ko mina. Pisao sam ovo VIŠE puta al očito da nitko ne čita.
Vidio sam bezbroj ljudi, uključi griječ u lijevo, kad se čuje puckanje on gasi grijač i pali ga zakretanjem ključa u desno. Džabe grijanja takvog...
Traktori koji imaju jednu bravicu i za kontakt i za paljenje (nove linije IMT traktora), oni UVIJEK prilikom paljenja uključuje grijač samo ovisi o vanjskim uvjetima oćeš ga čekat da se javi ili ćeš samo paliti.
Jedina sansa je Tafe.... ili MF
Ugasen IMR znaci nema motora, pitanje je i sta je sa livnicom...
Da neki domaci entuzijasta kupi nema sanse da pokrene proizvodnju....lopovi su na sve mislili
Realno pocetna cena je mala, sad pitanje je dal imaju kakvu obavezu tj. dal obavezuje kupca nastavak delatnosti
Vec sam rekao da je livnica otisla banci bisvseg nam guvernera ili ministra finansija... Info je tacan 100%Jedina sansa je Tafe.... ili MF
Ugasen IMR znaci nema motora, pitanje je i sta je sa livnicom...
Da neki domaci entuzijasta kupi nema sanse da pokrene proizvodnju....lopovi su na sve mislili
Realno pocetna cena je mala, sad pitanje je dal imaju kakvu obavezu tj. dal obavezuje kupca nastavak delatnosti