Kao sto kolega vec rece, mozda bi se moglo zavariti, naravno zavisi od toga kako je pukao.
A ako vec nije moguce zavariti ja sam samo za polovan!
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Nije jako s ljeve strane kod sarafa par cm hidrulik radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao sto kolega vec rece, mozda bi se moglo zavariti, naravno zavisi od toga kako je pukao.
A ako vec nije moguce zavariti ja sam samo za polovan!
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Ima li zube na kasiki? Nekom da kazes nebi poverovao koliko se pojedu pri ciscenju snega po asfaltu,ja kod mene menjao...
Ne to, nego mu stalno dodaje i oduzima gas na naglo, čemu to?
Na novi tip skipa ide prednja vuča bez brige na starom se može ugraditi al treba ovaj nosač prerađivat da može kardan proć naprijed. Tvornički stare i "novije" nisu pravili s prednjom vučom ali je u katalozima iz 90-ih izašao IMT 570, prednja vuča, kosa hauba, bolji prednji utovarivač, puno bolji zadnji kran, mokre kočnice i još koječega ali postoji samo ta jedna slika tog stroja tako da vjerovatno nije bila serijska proizvodnja
Ja imam noviji tip SKIP-a ovaj stari mu ni sluga ne može bit al i jedan i drugi nisu ništa posebno. i da ima prednju vuču, za neke ozbiljnije poslove nije al za oko uće ukrčivat šikare, kopat kanale, temelje, gurat zrno u podnom skladištu, utovar stajnjaka zadnjim kranom... Za te stvari bolji storj ne treba.
Bobo Mozes li postaviti neku sliku Skipa koji imas? Vidjao sam stari tip, te novije nisam. Nista hitno kada stignes.