Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ugradjivao te indiske,nisam zapamtio proivodjaca ali obe su pukle!!!Kao od stakla i to ne pod teretom.E sad koliko ce trajati ako navarim originalne,posto sam strare vratio??Da li je neko radio,da li nece se oslabeti materijal i puci kao indiske?U sretna vremena radili su sami. A na kraju proizvodnje ugradjivani su Indiski...
Naravno. Mora se skinuti zbog šrafova što stežu polutke.Pretpostavljam da si medju plocu vec skinuo kad si skidao stari semering/polutke?
Ja ugradjivao te indiske,nisam zapamtio proivodjaca ali obe su pukle!!!Kao od stakla i to ne pod teretom.E sad koliko ce trajati ako navarim originalne,posto sam strare vratio??Da li je neko radio,da li nece se oslabeti materijal i puci kao indiske?
Pitajte na onaj broj sto sam vam poslao,sigurno rade 30 godina sa delovima mozda imajuGde kupiti reduktor menjača za IMT 577, pet brzina je menjač, može nov ili polovan. Delove za remont reduktora što sam kupio ne odgovaraju a drugi model nema u ponudi.