Jaroslav85
Član
Kako se menjaju caure u ramenima tockova imt 577.Desni tocak je dobio lufta i trosi gumu.Pa me zanima kako to ide.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pokusaj da ih vecim ravnim srafcigerom dotegnes kroz proreze (kljucaonice) sa unutrasnjih strana dobosa.pozdrav imam problem kocnica na 539 namestijo nove paknove obradijo dobose i opet slabo koci u cemu moze biti problem, hvala
а ја веровао да је од новог типа... иначе је купљена с.паланци за 1200 динчи пре пет година и тако стајала а мени никад није пало на памет да је за фергулу...@milosjovic
ta poteznica ti je od 539, zato i ne moze da naidje na siroku plocu. Poteznica od novog tipa nailazi na stari tip a donja poteznica novi tip ima usicu na sredini umesto sa strane da mogu obe biti na traktoru u isto vreme. Doduse, ima poteznica i za novi tip uzih ali svakako su drugacije od ove sa slike.
za M33 i M34 ako ima 20 do 22 bara moze se reci da je dobar.Nigde nisam mogao da nadjem kolika treba da bude kompresija na imt 539?
Moze. Ako ide direktno onda imas 720 obrtaja.Ljudi dali može na imt 560 koj ima spor kardan onaj sa reduktorom onoj budži na izlazu kardana,da se ubaci brži tako što bi se ubacila osovina direktno bez tih zubčanika?I dali u tom slučaju može da se iskoristi ta tako da je nazovem budža da ostane na traktoru?
Ljudi dali može na imt 560 koj ima spor kardan onaj sa reduktorom onoj budži na izlazu kardana,da se ubaci brži tako što bi se ubacila osovina direktno bez tih zubčanika?I dali u tom slučaju može da se iskoristi ta tako da je nazovem budža da ostane na traktoru?
stezao sam ih kroz taj otvor al isto se desavaPokusaj da ih vecim ravnim srafcigerom dotegnes kroz proreze (kljucaonice) sa unutrasnjih strana dobosa.