hurli xa86
Član
ja sam u HR.za kaj bi ga ti zamjenio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
daj sliku tvoga 539 ...North ARMY je napisao(la):ivice mani se blokade to je vec druga prica...
vecu silu pripajanja imaju siroke gume,a masa se prenosi jednako primera radi ciglu kako god da stavis na zemlju ona deluje istom silom
hurli pitam samo,jedan mi je nudio 542 novi tip u srednjem stanju za mog 539 motor mu nije radjen,radi lakse poslove,ima nove gume... znaci trazio je moj i 500e
zzivica je napisao(la):pa brate savi ledja pa namesti je kad je ukljucis da ti se navraca,nisu je valjda izmislili da bi mi o njoj pricali.i tako mnogo bolje ide kad je jedan tocak u blatu drugi je u brazdi na tvrdom i neda da preklizne,i manje nafte da potrosis.vidim da nemas iskustva u ovom poslu.
pa vidi kad dodjes na kraj njive rukom iskljucis blokadu pa okrenes pa opet nogom ukljucis,a da se nevrati papucica kad skines nogu sa nje samo treba da stegnes vijak koji drzi polugu za ukljucivanje,ja znam to jer sam se mucio dok nisam provalio kako mi je najbolje da traktor ore,a bolje je i meni.petarHR je napisao(la):zzivica je napisao(la):pa brate savi ledja pa namesti je kad je ukljucis da ti se navraca,nisu je valjda izmislili da bi mi o njoj pricali.i tako mnogo bolje ide kad je jedan tocak u blatu drugi je u brazdi na tvrdom i neda da preklizne,i manje nafte da potrosis.vidim da nemas iskustva u ovom poslu.
I kako kad ju napraviš da ti se nevraća okreneš traktor na uvratini?
2NA: to je 533 a ne 539
ivan 533 je napisao(la):koliko moze da se uzme za imt 533 80 ili tako nesto mozda malo mladji?