Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najvise nevolim taj mjenjac kako sam imao 577, pa otisli sinhroni i nije htio u 4 i 5, kod 3 brzinskog mjenjaca nema tih problema......zato imam 539 i 560, od toga 18g sam vozio 533 koji je napravio 6000 sati kod mene, i nikad nije raden mjenjac, a ni skinut poklopac hidraulika, motor je palio sa sprejom, jer je bio gotov, a koliko je jos odradio prije mene, najveci kvar je bilo kvacilo, otisle pracne i to 2 puta, jednom promjenio samo karike koje su vec kao nove imale dosta lufta i odradio dizne, al nije se tada imalo novca da se bolje uradi.....taj je sve zaradio sto sada imam
Sta moze 549?Evo moj npr vuce dve uvrsene zmajevke kukuruza 35 na sat sto 539 ne moze ni 20 ako i moze u opste da ih vuce trecom brzinom , nosim tereta 800 kg na polugama sto 539 ne moze, jaci masu na kardanu za presu npr ,prosle god kum vozio bale soje sa 539 i kad su natovarili dve zmajevke bala ferguson ni makac , otkacim presu zakacim prikolice i bez da zaslajfujem izvucem iz njive .Ne pricati koliko je kabina udobnija , u 539 kad ulazim nervni slom dobijem ( visok sam 196).Sprcen skucen , kabina jebena katastrofa duva sa svih strana, mali rezervoar, akumulator zameniti nauka.
Sto svako domacinstvo ima 539 a ne 549? Rodjaci 549 je bio skuplji 4-5000eur nov od fergusona.
Budimo realni nema mesta poredjenju.Svako od nas moze da nesto voli al realnost je realnost.
I ja vozim cuveni 558 koji svi nesto hvale a kude 560 a na 560 otklonjeno sve sto je bilo lose na 558. I sad kao 558 bolji traktor , kako da ne. Samo sto je razlika izmedju 549 i 539 mnogo mnogo veca nego 558 i 560.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Prijatelju dodji lepo u selo pa pitaj ljude koga sam sve obilazio po putu, ruse 820 ladnjaka ,kejsove 90ks isto , rus 892 mi je bezao bio je brzi. Merio navigacijom brzinu a ne traktormetrom. Stim da je 549 odvrnut ima sigurno 2800 obrtaja..Skala udari u granicnik a on jos ubrzava.Sto sam voleo da im vidim facu kad me vide da ih obilazim , ljudi gledaju i ne verujuSa dve uzvrsene zmajevke kukuruza tj 16t tereta mtz 820 sa 4t ima poteskoce da krene, 35 na sat moze da ih vuce ali pritom da na auspuh bljuje vatru. Sada ispada da 549 sa 47ks je mocniji od rusa. Da ne govorim 35km/h i sa 100ks kada saltas u najvecucu brzinu treba mu vremena da provuce.