mixer87kac
Član
539 - 4.500 € !? I onda kazu skupa ti brena za 7.000 €...!
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9195 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta moze 549?Evo moj npr vuce dve uvrsene zmajevke kukuruza 35 na sat sto 539 ne moze ni 20 ako i moze u opste da ih vuce trecom brzinom , nosim tereta 800 kg na polugama sto 539 ne moze, jaci masu na kardanu za presu npr ,prosle god kum vozio bale soje sa 539 i kad su natovarili dve zmajevke bala ferguson ni makac , otkacim presu zakacim prikolice i bez da zaslajfujem izvucem iz njive .Ne pricati koliko je kabina udobnija , u 539 kad ulazim nervni slom dobijem ( visok sam 196).Sprcen skucen , kabina jebena katastrofa duva sa svih strana, mali rezervoar, akumulator zameniti nauka.533/539 je zakon, sto on da nemoze napraviti a 549 moze????
549 je najvise za manja gospodarstva i gdje je on jedini traktor, pa je jaci u oranju i pripremanju od 539, a opet mozda nesto okretniji od 560.....vise brzina za lakse poslove meni nije potrebno.....