Xone
Član
Ok, ali to nisu smislili strucnjaci imr,ipm,ili imt nego lucas-CAV inzinjeri a nasi i ostali ga samo prekopirali a imaju ga liniske pumpe a kod dpa pumpe se nalazi na korektoru i ima malo drugaciju funkciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni vec drugi dan u oranju prokuvava. Vodena pumpa dobra. Motor nema ni 150h od generalne. Puca od snage. Juce "ajde" bilo toplo oko 15h pa zato otisao u crveno i poceo da kipi na cep. Veceras oko 23h iako je zahladilo nocu opet prokuvao al srecom njiva na 50m od kuce pa sam ga doterao u dvoriste i ugasio. Isto sisti voda na cep. U oba slucaja sam ga ugasio i ostavio da se hladi. M34
Jedina stavka koja je nova u celom sistemu je smrdljivi termostat koji cu sutra da iscupam i bacim. Otvara on, nije da ne otvara ali izgleda brljavi a i on je nov teleoptikov.
Da pogodim... U hladnjaku je vjerovatno skroz bila cista voda. Sad ti se nahvatalo kamenca unutar hladnjaka i smanjilo mu protok (ako vec nije izvana postopan) Hladnjak skini, isperi limuntusom rastopljenim u vreloj vodi, rastvara kamenac, cudo jedno. Ako se i tad bude grijao, jbm li ga nesto ne stima drugo...
A moze jednostavno biti da je i termostat los