Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne treba pun gas, 560 ima 540 obrtaja kardana na 1685 o/min. A ako ga srezes da to ima na 1500 o/min, onda ako budes kacio nesto sto se teze pogoni, zaklaces motor. Jedino ako ti treba za prskanje, balerinu i tako lakse stvari onda ok.1000 mi je mnogo,ja bih 500-600 obrtaja ali na 1500 gasa,sa fabrickom izvedbom treba pun gas da bi se dobilo tih 500-600 kardana.
Ne treba pun gas, 560 ima 540 obrtaja kardana na 1685 o/min. A ako ga srezes da to ima na 1500 o/min, onda ako budes kacio nesto sto se teze pogoni, zaklaces motor. Jedino ako ti treba za prskanje, balerinu i tako lakse stvari onda ok.
Тај имт потроши гориво да стигне до њиве исто колико и овај гусеничар за целу сезону.... Али добро у то време се имало па се није водила брига колико се троши.Tu fali jedan IMT 5500 da pokida to sokocalo.
Koliko može da uradi danas?''Ne znam,nikada nije radio ceo dan,uvek se pokvari''.