MONTOYA
Član
Ma zastareli, nemaju menjač sa strane i dugmiće
Ne bi vlast žrtvovala radnike zbog placa
Ne bi vlast žrtvovala radnike zbog placa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam nikad zavirivao ispod, dal su samo izmestili ručice ili ceo menjačJa ne znam da bilo koji traktor drugog proizvođača ima menjač sa "strane" već mu komande menjača stoje sa strane a IMT-u u sredini između nogu ili sam ja pogrešno shvatio ili sam nešto permutovao!?
Još mogu i da priušte strani polovan traktor, a kada ga treba održavati onda pada u vodu sva udobnost, od toliko konfora on se zaledini par godina. To nije slučaj sa imt-om.
Uzoracete za 1h jutro ali zglavan plug ne moze se vuci i ne moze 35cm dubine.i što imaš od njega????
švabo ga istjerao, to što ga nije ogrebao, al jebeš ako je odradio 15000 sati i ti radiš par godina i rastaviš prvo motor, kada njega središ u povratiš mu snagu, počne se raspadati mjenjač, pa kvačilo itd itd, a nije to imt da su djelovi jeftini, i opet će stajati negdje pod orasom, a ti ćeš voziti imt-a.....to je moje viđenje polovnih stranih traktora.....za njih je veliki trošak, da samo redovno promjeniš sva ulja i filtere, a ne da se nešto pokida......
ja sam zadovoljan imt-om, meni su to dobri traktori, za 4000€ se kupi 560 nova linija i deri.......gledao sam ja puno stranih traktora, al nakraju kad podvučem crtu uz moj 560 da kupim još jedan i za njega zakačim olta 2x12, nas dvojica oremo sa 4x12" i pjevamo......45-50 minuta odradimo jedno jutro, i s tim sam zadovoljan
Uzoracete za 1h jutro ali zglavan plug ne moze se vuci i ne moze 35cm dubine.
I vise uzore jedan traktor sa 120 konja i zahvatom pluga 120 nego dva traktora od 60 konja i 60 zahvata.
Gledam kum sa maseyfergusonom 120 konja 50 min do 1h ore jutro u nasoj tvrdoj zemlji. Ja orem 2-2.5h sa 558 i plice od njega i da ne pominjem koliko je moje oranje losije slozeno i biljni ostatci se vide dok iza njega sve crno.
A isto nafte potrosimo po jutru i on i ja
Masej na sva 4 tocka vuce ima na vucnim tockovima 6000kg ( vuku sva 4)
558- 560 imaju na zadnjim tockovima oko 1500kg . 2x 560 imaju 3t sto je duplo manje od ovog
Ja garantujem da zavezete sajlom tog maseja i 3x560 da ce ih masej prevuci.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока