Dašta.Kada rešiš da uložiš 1.000 eura u IMT-a bukvalno ga pozlatiš od a do š.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzoracete za 1h jutro ali zglavan plug ne moze se vuci i ne moze 35cm dubine.
I vise uzore jedan traktor sa 120 konja i zahvatom pluga 120 nego dva traktora od 60 konja i 60 zahvata.
Gledam kum sa maseyfergusonom 120 konja 50 min do 1h ore jutro u nasoj tvrdoj zemlji. Ja orem 2-2.5h sa 558 i plice od njega i da ne pominjem koliko je moje oranje losije slozeno i biljni ostatci se vide dok iza njega sve crno.
A isto nafte potrosimo po jutru i on i ja
Masej na sva 4 tocka vuce ima na vucnim tockovima 6000kg ( vuku sva 4)
558- 560 imaju na zadnjim tockovima oko 1500kg . 2x 560 imaju 3t sto je duplo manje od ovog
Ja garantujem da zavezete sajlom tog maseja i 3x560 da ce ih masej prevuci.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Poenta je što se ne kvari
A i remont npr. menjača ne može preći 1000e
Juče uzmem nov prekidač za žmigavce u Juselu i samo par puta je uključio i zablokirao
Nakon toga rastavim orinalni i mislim da će trajati još 20 godina
Lepo uzmete prekidac za zmigavce od TAM-ica ili nekog starog kamiona. Em prakticnije em ima i ablend za prebacivanje dugo-kratko svetlo. Opet ste mirni godinama.Juče uzmem nov prekidač za žmigavce u Juselu i samo par puta je uključio i zablokirao
Nakon toga rastavim orinalni i mislim da će trajati još 20 godina
Problem je "provaljen" nema više problemaLepo uzmete prekidac za zmigavce od TAM-ica ili nekog starog kamiona. Em prakticnije em ima i ablend za prebacivanje dugo-kratko svetlo. Opet ste mirni godinama.
Bitno je i koliko usluga radis, i solidan traktor od 100 ks je dosta jeftiniji ( ako ne racunamo pdv...).Uvijek se pitam, koliko treba zemlje raditi da se moze kupiti novi traktor, barem 100 jutara, jel?
Traktor solidan 100ks je oko 50 000€, da to otplatim na 10g imao bi ratu kredita 500€ mjesecno, i uz to trebam i druge prikljucke, njih da uzmem polovno plug, sjetvospremac i tanjuracu, nista vise.....uz to treba i prezivjeti 10g dok se otplati kredit.....