pantelija1
Član
Kolege,planiram da remontujem hidraulicnu pumpu na 577 pa me zanima da li je isti princip rada pumpe kao na 539?
Poslato iz ravnoga Banata
Poslato iz ravnoga Banata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene je ispravljen ali ga prikolica cepa.Tj recimo na nekom skladu ili sancu smotas pun volan traktor se skroz iskosi upadne u sanac i ostanem bez fara.Mozes sutra dobiti sliku,pa mozes videti kako je to reseno.Na prikolici jednoosovnki onaj drzac rucne kocnice je savijen,tj ispravljen skroz do stranice i tako ne moze da dodje do stop svetala,a ima vise slobodnog mesta kad treba da se prekoraci ruda.
Otkazao indikator pritiska ulja.Koji moze biti razlog sto je upaljena lampica ulja ? Traktor je 540
Nije kod mene samo problem svako to cepa.kod mene u selu okolini...Ne znam kako je kod tebe,ali kod mene je nemoguce da dodje do blatobrana,niti do stop lampi.Cak ni pre dok sam imao 539 i automatsku kuku na njemu,nisu se lupale ni u kom slucaju.Sad na 549 imam onu rudu,pa je prikolica jos dalje.Tu tek nema lupanja.
Napravi nosac i pomeri farove da budu sa unutrasnje strane krila,u ravni sa sedistem.Da li je neko uspeo da resi problem cepanja stop svetla na Imt u 539 bez kabine?Kad god zakacim jednoodovinku i malo vise smotam oni se pocepaju.
Evo problemi sa indijskom pumpom kod ugradnje: seger kod međuzubčanika ne može u žljeb, sa feder platnom šrafovi zapinju za zubčanik
Mašina kod majstora. Otišla 5 brzina i obe lamele zamašćene. Evo i koja slika:
Ostali zubčanici u menjuaču su ok:
Kućište u kojoj se nalazi hidraulična pumpa:
A zašto bi to radio? Inače mislim da može ali takodje mislim da im nisu isti k/t zupčanici.
drugi puta sam napisao u množini, znam da ide jedan.....znači nije skup.....jel ima originala????
već sam i razmišljao staviti od 560 mjenjač, on nema sinhron, pa nema ni tih problema, godinama sam vozio imt sa 3 brzina, nikada na mjenjač nisam pomislio, do ovog 577.....samo odjednom, ubacim u 4 ili 5 odmah iskoči iz brzine, u mjestu, a u vožnji neće ubaciti jer krči.....u prve 3 brzine radi bez ikakvih problema, samo što je u 3 brzini spor za poludit......