xpert
Član
Ovo je "tamic" a oni su 12v.Ako je za traktor, nemoj racunati na alnaser i alternator jer je na tamu bila 24 v instalacija a ti na traktor nemas gdje ugraditi 2 akumulatora. Inace cijena je ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je "tamic" a oni su 12v.Ako je za traktor, nemoj racunati na alnaser i alternator jer je na tamu bila 24 v instalacija a ti na traktor nemas gdje ugraditi 2 akumulatora. Inace cijena je ok
el motor isao na traktor
Да ли се овде нешто види што те занима?Treba mi informacija koje ovde radio ubacivanje motora sa 558 na 533?!
Interesuje me napred da li mora da se radi medjuploča ili distancer izmedju kolevke i motora? Sve što sam nalazio kaže pasuje na šraf ali meni se od oka ne čini baš tako.
Znam da je neko sa foruma ubacivao samo ne mogu da nadjem. ako ima i neka slika prednjice bilo bi super
Kolevka nije ista mora da se preradi. od 539 je ista.Treba mi informacija koje ovde radio ubacivanje motora sa 558 na 533?!
Interesuje me napred da li mora da se radi medjuploča ili distancer izmedju kolevke i motora? Sve što sam nalazio kaže pasuje na šraf ali meni se od oka ne čini baš tako.
Znam da je neko sa foruma ubacivao samo ne mogu da nadjem. ako ima i neka slika prednjice bilo bi super
Jeste, kod Deda Mraza. Da se nekad naleteti na nešto dosta povoljno. Mi smo pre godinu dana uzeli bukvalno dve nove felne od Atega 17.5 cola široki profil za 5000, komplet sašije od kamiona su 80e ima da se bira. Momci što rade su malo neozbiljni, ne znaju ni šta imaju, ni šta tražiš, za svaku cenu trče u kuću da pitaju gazdu, nemaju lep pristup kupcu.Simke jel' to kod Toma Deda Mraza?