nesto2
Član
Menjaj ako imaš para i ne misli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta sad ti pitas tacno, dal moze da se ubaci spoljna hidraulika ili hidro-toplink koji ce da radi neovisno o polugama?dal je moguce na 539 i 560 ugraditi razvodnik za spoljnu hidrauliku bez kockice, da bude nezavisan u odnosu na poluge, da rade poluge i hidro topling u isto vreme
Pomocna pumpa se nadogradjuje na postojecu. Ima slika po netu, a i svaki majstor je upoznat sa imtom.razvodnik znam da treba nego kako se pomocna pumpa postavi na traktor gde se poveze
Nego jedno konkretno pitanje, nasao sam manji jednosmerni cilindar povoljno, pa bih ga ugradio na 533 na jedno rame da mu malo pojacam dizanje, pitanje - ako ga povezem na izvod za kipu, da lice mi ii dalje ostati isto kontrolisanje visine poluga kao i bez njega?
Da li se isplati uzeti motor od vojnog TAMa 80. Motor se dobija komplet sa anaserom, alternatorom, bukvalno se ceo vadi iz kamiona i tako prodaje. Nikada otvaran, sa veoma malo predjenih kilometara. Uz motor se dobijaju svi papiri od prvog dana, tako da ga je moguce uvesti u saobracajnu. Cena 500e.