Bobo
Član
Stos je sto (po prici, ne znam, nisam bosch majstor) nije jednak regulator u pumpi za vozila i pumpi za radne strojeve. Pricalo se o nekim utezima da jedna pumpa ima vise a druga manje utega na regulatoru... Valjda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pisu se kojekakve teorije a najmanje prakse. Nek probaju ljudi i nek vide kako se ponasa. Ako ide ide a ako nece nije problem kupiti novu lu izremontovati staru. Ja oko toga nikad nisam cackao niti rastavljao pvp. Znam da odzracim kad nestane goriva i da dospem ili zamnim ulje u linijskim pvp. Meni dovoljno.Svaka vama cast,ja sam kao seoski majstor do sad ugradio bar 30 pumpi sa tamica na traktor i sve su radile bez problema,a i na nasoj landini-rakovici radi.Prosle godine ste naseg clana dole iz Krusevca ismevali kad je hteo na 567 da ugradi motor sa sve pumpom od tamica,i gle cuda covek prezadovoljan,sve radi bez problema,i ore....
Znas ti to sa slike,kada napises broj 1-9 niko te nece razumeti,napisi 9 kombinacija,ja to tako znam iz prakse kad otvaram poklopac.Pricam o onome sto seoski majstori ne znaju... Svaka pumpa na plocici ima oznaku kako se podesava...
Dakle ja pricam samo o jednom od tih brojeva:
Tomo kao sto vidis svi nisu probali i znaju da nemoze ili su culi da u susednom selu je neko probao pa nemozePisu se kojekakve teorije a najmanje prakse. Nek probaju ljudi i nek vide kako se ponasa. Ako ide ide a ako nece nije problem kupiti novu lu izremontovati staru. Ja oko toga nikad nisam cackao niti rastavljao pvp. Znam da odzracim kad nestane goriva i da dospem ili zamnim ulje u linijskim pvp. Meni dovoljno.
Ima u selu i sa vise rh, ovaj moj racunam da moze 10 _11000, Nikad nije vukao plug, tanjiracu uglavnom povrsinski spartac, laka drljaca, berac, presa, roto kosa i sl.
Ali mi zato 560 poceo da pirka na iber, samo 5000 rh ali se skoro iskljucivo druzi sa plugom i sjetvo spremacom, istina ne trosi ulje, zanemarivo.
Pa dobro al u odnosu na drugu sedmicu, znam da ih imaš punu avliju
ovlašteni serviserA vidim otvorio si i BMW servis
Jel u 533 grijac ne dobija naftu preko ac pumpe?
evo i slika te pumpe, mislim da ću uzeti, ako moja rikne, poslužit će
Baš gledam svoj broj od 560.
Uopće se ne slažu brojevi vjerojatno bi trebao pitat bošiste što treba i razlika je u glavi pumpe.