Moj stari 533 je imao preko 10 000rc, na 10 je stao, koliko je jos napravio niko ne zna.9 000 rh bez cackanja po motoru?! Pa tvoj ferga sila
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moj stari 533 je imao preko 10 000rc, na 10 je stao, koliko je jos napravio niko ne zna.9 000 rh bez cackanja po motoru?! Pa tvoj ferga sila
Pvp za m34v rotaciona za tamic, da li se moze ubaciti na 560????
Ja mislim da je ona otvorena samo za 2800 obrtaja i da nema druge razlike, al volio bi cuti nekog tko zna vise
Samo je zabodes na traktor i to je to,ista pumpa isto sve.Po zelji smanjis na granicniku-onom M8 srafu obrtaje da ne ide do 2800 i to je to.Mi landinu evo 10 godina teramo sa pumpom od tamica i to vecinom patos gas na 2800 obrtaja,ide preko 60km/h.Pvp za m34v rotaciona za tamic, da li se moze ubaciti na 560????
Ja mislim da je ona otvorena samo za 2800 obrtaja i da nema druge razlike, al volio bi cuti nekog tko zna vise
Ima u selu i sa vise rh, ovaj moj racunam da moze 10 _11000, Nikad nije vukao plug, tanjiracu uglavnom povrsinski spartac, laka drljaca, berac, presa, roto kosa i sl.9 000 rh bez cackanja po motoru?! Pa tvoj ferga sila
Imaš oznake gde zakačuje opruga u koju rupuBobo jesi li ti kad otvarao poklopac pumpe rotacione,kakav broj 1-9.
Bobo jesi li ti kad otvarao poklopac pumpe rotacione,kakav broj 1-9.