milos.jovic.140
Član
558 je samo za snagatore...nema sanse da ga motas u mesto sa obe ruke...nas 560 se lako mota da je to cudo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da mislim na taj jezik sa 3 rupe gde se kazi topling.Jesi li probao?Moj 558 se mota jako tesko.Kazu moji tako se tesko motao i kad je kupljen '73. ,a da se otima,otima se.
- - - - - - - - - -
Ako mislis na ovu poteznicu za topling
http://f9.ifotki.info/org/5cddfdbf007ecbe82a5d5b3e1e16c7642e117d96788659.jpg
moze se orati i bez nje sa 14 gumama
Krilne pumpe Petoletka i to je to.Zna li neko čije je sve pumpe za hidro volan imt ugrađivao na 560/5?
Tako je ima 3 rupe i veoma je zajeba*o za stavljanje....ne sme ni gram prasine da bude dole na dzoli od kardana gde treba da legne taj gumeni deo banane...glupost ali veoma korisna....mi kad god radimo sa tiplinkom uvek je ''mećemo"Da mislim na taj jezik sa 3 rupe gde se kazi topling.Jesi li probao?
- - - - - - - - - -
Krilne pumpe Petoletka i to je to.
koji je to traktor uopste? ne izgleda mi kao 558Moj 558 se mota jako tesko.Kazu moji tako se tesko motao i kad je kupljen '73. ,a da se otima,otima se.
- - - - - - - - - -
Ako mislis na ovu poteznicu za topling
http://f9.ifotki.info/org/5cddfdbf007ecbe82a5d5b3e1e16c7642e117d96788659.jpg
moze se orati i bez nje sa 14 gumama
Krilne pumpe Petoletka i to je to.
Ja kad sam imao 558 i gume su bile 16-ce nije mogao da ore bez te banane-jezika,probao nema sanse da drzi dubinu,samo gore-dole,traktor i topling vislji pa problem.
Do guma je,isto i kod mene bilo na 558Ja sam radio bez banane, tacnije laksu zemlju. Oranje u pitanju i islo je bez problema. Kad sam otiso u tesku zemlju nisam mogo dubinu ustimat nikako. Sad 5 sad 25cm. Od tad natako bananu i ne skidam je vise sa traktora. Gume 16. Dal je to guma ili do hidraulika, ne znam.
I isto nemam te gume sto dodje na nju. Pretrazio citavu BiH i nema. U Srbiju nisam iso ne pamtim, a kad cu ne zna se.
ta slika je sa neta,covek postavio kao primerkoji je to traktor uopste? ne izgleda mi kao 558
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
koji je to traktor uopste? ne izgleda mi kao 558
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
I moj drug je koristi na 558 sa 16-icama. Bas cu da ga teram nekad da proba bez nje pa cu da vidim rezultat. Inace,ja i ne znam gde je moja.Ja kad sam imao 558 i gume su bile 16-ce nije mogao da ore bez te banane-jezika,probao nema sanse da drzi dubinu,samo gore-dole,traktor i topling vislji pa problem.
jesu to 12ke gume na njemu?To je slika od moga 539,sad je banana montirana na 549 .Montirana je zbog sejalice da je višlle digne