Jel valjaju nesto? Ja sam dva puta menjao i ne teraju po mesec dana,zadnji put su i bili veci a kvalitet nikakav...Ja sam kupovo kod lokalnog dilera, platio 7e 4kom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel valjaju nesto? Ja sam dva puta menjao i ne teraju po mesec dana,zadnji put su i bili veci a kvalitet nikakav...Ja sam kupovo kod lokalnog dilera, platio 7e 4kom.
koliko dođe takva kabina što si ugradio?
vidio sam da imaju i nove, al nigdje nepiše cjena.....
koliko dođe takva kabina što si ugradio?
vidio sam da imaju i nove, al nigdje nepiše cjena.....
Ja ti kazem sta se kod nas radi... To je sad zadnje valjda doslo na snagu. Prije ugradis kabinu, das 50kn da upisu u prometnu "traktor s kabinom" i teraj... Prvi komsija iz sela na ursusu 335 ima rucno radjenu kabinu i to prolazi a sad kad je ovaj htio ugraditi tvornicku s 539 na 540, ne dolazi u obzir. Ako se ista vidi da nije originalno, ne prolazi, bar kod nas ne. Zato ti kazem da se raspitas da li ce biti kakvih problema pri registraciji.
Jeftinije rjesenje su antifoni na usi i da vidis posla, novce sto bi dao za kabinu bolje ulozi u hidraulicni volan