IMT

Ufff, kolega, ne bih ti bio na mjestu. Ja sam na 549 razbio masku i pola godine vozio bez nje. Potezi razne veze i uspiju mi jednu "nabaviti" iz IMT-a s trake i ta je na traktoru. Kostala je oko 60€ ako se dobro sjecam i duugo sam ju cekao. I novi farovi jos oko 30€. Mrezice su moje valjale.

Kasnije me stric nazove da je i on nabavio za 30€ i nju sam kupio i cuvam ju za rezervu ;)

Ja ti kazem da prije 4-5 godina bilo skoro pa nemoguce nabaviti masku. Kazem ti da sam angazirao svu rodbinu sirom Srbije da mi to nabave i zvao sam i trgovine po HR koje bi to mogle imati i nitko NISTA... Kazem ti da sam jako dugo vozio traktor bez maske, jer sam svoju razbio i doslovce POTANJURAO na njivi. Mrezice sam ispravio i obojao pa se na njima ni ne pozna sta su prosle ali masku su mi preko kojekakvih veza jedva rijesili. Nakon jos 2 mjeseca mi se javio stric da je i on nasao masku i rekao sam mu da odmah kupuje.

IMT vise ne radi, kolega ako imas ikakvu mogucnost da ju nabavis, KUPUJ...

Znaci ovih 4500 din je skoro pa dzabe.
Da budem jos i srecan samo da nadjem da kupim .

Kineza nisam kupio samo plaseci se buduce nabavke rez delova.
Kad vidi pa i nabavka rezervnog dela za IMT u zemlji Srbiji misaona imenica.

Merio sam skoro 560 sa tim felnama i kabinom je tezi od 558 bez kabine 250 kg. Toliko ja nasuh u gumu koja proklizava. Nema od vode jeftinijih tegova.
Nije nikakvo ni zezanje relno rada nema ni 2 min. Samo sat vremena cekanja da se naspe i ispusti

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Moj 560 stari tip sam merio prosle godine u mlinu na digitalnoj vagi pokazalo 2620kg bez kabine.Imam negde zapisano provericu.Merili smo i Rakovicu 65 ove godine u sezoni otkupa psenice,bez kabine rajka 2280kg a kaze cika merio je i sa orasje kabinom nije mnogo teza za 50kg samo jer su krila za rajku teska a orasje kabina laka ko pero pa se na njoj ne dobija mnogo tereta kad se ubaci kabina.Kabina na 560 je jako teska.

560 novi tip jos tezi jer ima napred haubu od jako debelog lima i onaj okvir gde idu farovi,tacnije zavaljen traktor napred sa teretom krajnje bespotrebno a ima i jako tesku kabinu onu iz prvih serija 86-87.

Tezi je 250 kg sa kabinom od 558 bez. Nek kabina ima 150 kg i svaka felna 50kg vise to ti ispadne to. Bez kabine je tezi za te felne znaci 100kg. Vise ne sigurno

e4a2dd2cb8d2551c11650804b914245a.jpg

Da nebi bilo prepirke. Sa tim felnama ni 100 kg nije tezi od 558

Ja sam merio moj 533 pre dva dana bez kabine onako cisto 1530 okruglo,bez tegova,vode,kabine i ostalih pomagala.merio sam Rakovicu 60 2400kg sa kabinom,558 2300 sa kabinom ursus 355 2000 bez kabine,Licno sam proverio kada sam merio grozdje u firmi e sad postoje neke razlike od traktora do traktora ima jedan imt 560 ugradjen motor od 577 meri 2600kg bez kabine.

momci sta mislite koji traktor bi bilo najbolje uzeti, da su koliko toliko uskladjeni potrosnja i rad, 560,565,577 i dal se isplati uzimati stari tip il je bolje novi?

Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh