Ugradi elektronski koji se kači na W izvod alternatora i miran si.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potvrdjujem...to na alternatoru ne mora biti tacno ako fabricki nije predvidjeno. mora da se potrefi odnos remenice radilice i alternatora
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Kod mene taj RTD indijac radi evo 5 godina.Pokazao se dobro.Marko ako je nov slobodno skidaj i zameni ga u radnjiDa li neko ima iskustva sa traktometrima "Agrim" made in Indija ja kupio na 577 i ne pokazuje mi obrtaje kako treba,prvo sporo mi se pomice skazaljka a drugo na punom gasu ne prelazi 1400-1600 obrtaja,
Ja u juselu pitao za gume, prednje za 577dv. Napravise me ludakom jer 577 nepostoji sa prednjom vucom i ja neznam koje mi gume trebaju. Sto puta sam rekao da necu svracati kod njih i opet se zeznem, jos mi se smejali u lice. Ludji sam ja od njih.
Bobo. Pa i trazio sam 9,5-24 pogonske a on me ubedjuje da za 577 idu samo valjda 7,5-16 ili tako nesto, kazem ti prave me ludakom. Pa jedna zenska u Nomeksu je pametnija nego svi oni likovi u Juselu, ili nemaju gumu pa izvode, inace kod njih sta god trazis oni nista nemaju, dzabe svracati.