Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
567 je traktor 58ks a 569 je 65ksOznaka zadnja dva boja na IMT traktorima ne predstavlja konjske snage vec seriju tog tipa traktora.Haha, to je to, taman ce mu toliko konja faliti, mozda da bolje gledam 569, on ima 9 ks vise, hehe
567 je traktor 58ks a 569 je 65ksOznaka zadnja dva boja na IMT traktorima ne predstavlja konjske snage vec seriju tog tipa traktora.
Sve zavisi kakva zemlja.Burazer je prosle godine sve orao sa starim 585 prvom uzbrdo i nizbrdo,plug leopard 3 brazde 12 coli a ja sam probao isti plug na 25cm dubine prvom nizbrdo a 3 spora uzbrdo.Ide to ali traktoru nije bas lako,oseti se to.577 ima i drugaciji mjenjac, al opet tesko da ce vuci veci plug od 2x14, a sada vucem 2x12, pa to nije neki posao
Bobo vuce sa brenom 3x14, sto je ipak puno vise nego kod 577
I da potrosi goriva i za drugi traktor.Neznam kako je kod vas u ravnicama,ali kod nas ovi sto su pokupovali 577 svi se zale na astronomsku potrosnju a i ja se zalim na bratov 585,traktor samo za teske radove,svaka manja njiva usisa goriva duplo.Jeste da ide ali meni tata nije gen.direktor NIS-a.Imao sam priliku da ubacim motor s44 na 560 ali nisam bas zbog toga.Taj motor u brdu vuce kao lud ali i trosi kao lud.Za moje potrebe ne hvala.577 može da vuče 560 sa sve plugom u brazdi.Naravno ugašen.
Znaci da ti trebaju sve kljucevi 14,16,18,20 da ga popravljas.Srafovi sa sve nekim navojima u colovima.
Za nas najbolje IMR S44 ocena 10+
577 ima i drugaciji mjenjac, al opet tesko da ce vuci veci plug od 2x14, a sada vucem 2x12, pa to nije neki posao
Bobo vuce sa brenom 3x14, sto je ipak puno vise nego kod 577
A onaj 587dv, bio jedan na prodaju, mozda samo malo jaci motor i nista vise ili ima jos nekih razlika??
Znaci, ipak 577, nebitno jel stari ili novi