IMT

577 ima i drugaciji mjenjac, al opet tesko da ce vuci veci plug od 2x14, a sada vucem 2x12, pa to nije neki posao

Bobo vuce sa brenom 3x14, sto je ipak puno vise nego kod 577

Ivane siguran budi da gde ti sa 560 vuces 2*12 plug prvom tu ce 577 vuci 3*12 plug.Sporija prva i jaci traktor.

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока

577 ima i drugaciji mjenjac, al opet tesko da ce vuci veci plug od 2x14, a sada vucem 2x12, pa to nije neki posao

Sve zavisi kakva zemlja.Burazer je prosle godine sve orao sa starim 585 prvom uzbrdo i nizbrdo,plug leopard 3 brazde 12 coli a ja sam probao isti plug na 25cm dubine prvom nizbrdo a 3 spora uzbrdo.Ide to ali traktoru nije bas lako,oseti se to.

- - - - - - - - - -

577 može da vuče 560 sa sve plugom u brazdi.Naravno ugašen. :haha:
I da potrosi goriva i za drugi traktor.Neznam kako je kod vas u ravnicama,ali kod nas ovi sto su pokupovali 577 svi se zale na astronomsku potrosnju a i ja se zalim na bratov 585,traktor samo za teske radove,svaka manja njiva usisa goriva duplo.Jeste da ide ali meni tata nije gen.direktor NIS-a.Imao sam priliku da ubacim motor s44 na 560 ali nisam bas zbog toga.Taj motor u brdu vuce kao lud ali i trosi kao lud.Za moje potrebe ne hvala.:ppozdrav:::novac::

Neki dan u prolazu vidim stari tip 577dv, prva boja kao nov....

Ti stari su imali perkins motore, to valjda isto nesto znaci

Znaci da ti trebaju sve kljucevi 14,16,18,20 da ga popravljas.Srafovi sa sve nekim navojima u colovima.

Za nas najbolje IMR S44 ocena 10+

A potrosnja, oko 13 u oranju, nije lose, a ferguson 11-12, sto je prihvatljivo za mene

Kada sam postavio sliku onog 5200, zanimala bi me i njegova potrosnja u oranju, za jd 8200 od 200ks, kazu da trosi 40l na sat, bilo sto da radi

- - - - - - - - - -

Znaci da ti trebaju sve kljucevi 14,16,18,20 da ga popravljas.Srafovi sa sve nekim navojima u colovima.

Za nas najbolje IMR S44 ocena 10+

I to nevolim, pumpa goriva je oko 3 puta skuplja, a dihtunzi za jedan perkins sam platio 100€, a koliko je za imr.....

Ja vučem bez problema 2 x 16 gdje hoću a kod mene brdovito .
A kod tebe mora s 3 x 12 da ide samo tako s 577 .
560 on pojede za njega je 560 igračka

Prvi put da cujem da S44 trosi vise od M34 motora, M34 koristi odavno prevazidjenu tehnologiju vrtloznih komora umesto direktnog ubrizgavanja. Komorasi trose vise, teze pale hladni, jedina prednost je tisi rad. S44 pri punom gasu mozda trosi vise goriva po jedinici vremena ali za to vreme moze da uradi mnogo vise od m34...

577 je za 560 avion

I slazem se, mora vuci 2*16 ako tacno duplo slabiji 533 vuce 1*16 ili cak 2*10 zasto ne bi 577 2*16, jedino ako je bas teska zemlja.

Vuče i u teškoj ali onda sam znao ako je baš ugaženo 5 pomoćna i gas .
Mi kad smo ga kupili oni su orali s njime s 3 brazde nekim plugom i njih trojica se mjenjali na njemu tako da.
Gdje je ravno ravno je puno je lakše.

Ivane, ja sam napisao 577DV Obican je neiskoristen u teskim poslovima. Jos ako je noviji tip s boljim hidraulikom i mokrim kocenjem, PUN POGODAK. Steta onako ODLICNOG motora da traktor nema prednju vucu bez obzira ravnica ili brdo. Mirko pise da sedmica trosi ko vrag, naprotiv, potrosnja nikakva ako se normalno vozi. Pa kombajn radi cjeli dan na 1800 okretaja i u transportu i u zetvi, gasim ga samo za rucak, kosio sam na dan sa seljenjem od njive do njive najvise 13 jutara psenice s njime i nije rezervoar bio ni blizu potrosenog. Ne znam koliki je ali stotinjak litara stane a traktor ima oko 90.

577DV je za 560 tata i mama, ne boj se dobrog 577 uopce. Ja sam ga trazio kad sam brenu kupovao i nisam ga mogao naci. Stari tipovi ako ti ne smeta buka, rade jednako kao i novi, jos ako volan prepravis na hidraulicni i malo se poigras oko kocnica imas vjecan traktor. 578 i 579 su imali perkins motore, za 577 mislim da nisu ugradjivani englezi ali netko tko bolje zna ce napisati.

Brenu ne mogu nikome ciste savjesti preporuciti jer ne znam tko kako tera traktore i sta od takvog traktora ocekuje. Ja sam znao u sto se tocno upustam i zato je kupljena pogotovo sto znam kompletnu povjest mog traktora. Mnogi su traktori izradjeni, prepravljani, mozda ocekujes da ces s brenom raditi s rotodrljaciom a kardan se prilikom kupovine slabo moze isprobat, na hladno radi vecina a kad ga kupis, kasno je kad vidis da ne radi a remont kosta previse da bi bio opravdan.

Ja ti i dalje kazem, 577 DV nove tipe je traktor za pozeljeti.

A onaj 587dv, bio jedan na prodaju, mozda samo malo jaci motor i nista vise ili ima jos nekih razlika??

Znaci, ipak 577, nebitno jel stari ili novi

Ljudi u okolici Nove gradiske navodno rade s dva 577dv oko 100 hektara zemlje. Ne znam da li znas kakve je zemlja na potezu Nova gradiska-Slavonski brod ali jedna od tezih za raditi u drzavi. Sedmice to odrade samo tako.

Evo ti kolega forumas Bubu, koliko je on radio zemlje sa "sedmicama"? samo po gasu i ne brini se nista.

Traktori koji su se dokazali drze i cenu.ali opet za novi tip 577 91 god traze po 9000 eur. To je previse. Realnih mozda 6000 vredi

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Mogu traziti koliko god zele ali zna se koliko 577 vrijedi.

Naj bolja solucija je kupiti stari krs i polako sredjivati za sebe i onda ces proci naj jeftinije a znat ces sta imas u dvoristu.

Nazad
Vrh