IMT

Tako je, o imtu i torpedu djeca ce uciti samo iz povjesti.....tu je nekad davno postojala tvornica....i nema je vise, a mi uvozimo kineska sranja od traktora i strojeva

Jucer kako sam radio sa 560 i olt plugom, gledam kako to lijepo ide, i sto je sada bolji neki strani plug od tog pluga, ili kineski yto ili kako se vec zovu od imta.....nevjerujem

Kod nas rtakav izgled traktora nazivaju šumskim traktorima, bolja je preglednost stanja direktno ispred traktora.

Evo 588 79 god za koji dan cu ga otic pogledat ako ne proda traži 2000 eura pa ne bi bilo loše da se nađe još jedan :osmeh:photo upload
Volan jedino kaže teško ide ali to je normalno za ovu poluhidruliku to bi trebalo stavit čistu

Gledao sam i ja taj traktor, nije puno novca, nesto duze se prodaje, neznam kakvi su mu papiri, na slikama nedjeluje lose, za oranje sa 2x14 bi bio odlican

Gledao sam i ja taj traktor, nije puno novca, nesto duze se prodaje, neznam kakvi su mu papiri, na slikama nedjeluje lose, za oranje sa 2x14 bi bio odlican

papire treba čekat radi ostavinske.
Instalacija ne valja i volan šteka ako ne proda iću vidit perkins motor .
E sad vrijedi ako je motor mjenjač i hidrulik u super stanju inače okrenem se i kući

Ljudi imam pitanje za vas. Na imt560 mi je zakacen viljuskar (takodje imt) jedno crevo je zakaceno ispod sedista na blok a drugo na prikljucak za kipovanje. Da li bi brze dizao sape da imam dva prikljucka za kip ili je ovako brze?

( Inace viljuskar je na ljemu jer je voma okretan xD )

Obozavam ovo da cujem,Za 2000 eura da bude spreman za rad:haha::haha:Ovaj 588 kakav god da je vredi mnogo vise od tih 2000 a kome je mnogo neka kupi 533 za 2500,daleko jaci sposbniji traktor,odlican na palenju, zimi:osmeh:

Obozavam ovo da cujem,Za 2000 eura da bude spreman za rad:haha::haha:Ovaj 588 kakav god da je vredi mnogo vise od tih 2000 a kome je mnogo neka kupi 533 za 2500,daleko jaci sposbniji traktor,odlican na palenju, zimi:osmeh:

Krševa mi kući ne treba ako je reko da je motor odličan onda takav mora biti.
A što se toga tiče kod nas imt idu na džaba pošto svi kupuju nove strojeve i nemože ga prodat nego za 2000 eura.
To ti garantiram .
Treba radit ram , gume bojati ga struju da bi prošao tehnički pregled.
Pa sad računaj da moraš radit motor, ili još gore mjenjač.
Onda je totalno ne isplativ a i volan se teško mota.
Tako da s takvim stvarima ispane već 5000 eura

Kod vas ram,farba,zice za struju,generalna i menjac 3000 eura,u brate kod vas se ne isplati ziveti.To sve uradis za 1500 eura da traktor izgleda kao iz fabrike.

I jos nesto,neznam koliko si upucen ali menjac na tom traktoru je napravljen da traje 100 godina.

Kod vas ram,farba,zice za struju,generalna i menjac 3000 eura,u brate kod vas se ne isplati ziveti.To sve uradis za 1500 eura da traktor izgleda kao iz fabrike.

I jos nesto,neznam koliko si upucen ali menjac na tom traktoru je napravljen da traje 100 godina.

Te prve serije su i bila najbolje i kvalitetnije vidim po svom 33 bivšom sad je 39 s tim da je poderao nov motor, pa generalku i sad je od 39 postao.
Getriba niš , hidrulik ništa tako da znam kakvu kvalitetu imaju.

Šta bi hteo za 2000 eura.U delovima vredi više.

Ja znam nedavno kupljen za 1500E sa papirima imt 560 motor odlican i mjenjac , nekoliko stakala zadnja guma i hidraulicna pumpa i traktor moze da radi. Vlasniku vise ne treba nije kadar da radi, a znam i kormika koji se posteno nije ni razradio vlasnik isto vise nije kadar da radi, kad ga je kupovao novog valjda mislio da ce sa jojstikom moci da ore do stote :haha: ,pa ga prodaje istina nije jeftin.

problem je što kod nas dosta zezaju na registraciji, djelovi za imt su skupi, duplo više koštaju nego da odem u Srbiju i kupim što mi treba, jedan šaraf, što drži onu ploču za poteznicu od berača u trgovini traže oko 2,5€, sada jel to normalno.....??

onaj španer za visinu desne poteznice je kod nas više nego duplo skuplji....itd itd, a i ljudi dobijaju kredite i kupuju zapadne traktore, nove ili novije, tipa john deere, new holland, fendt......pa 2000€ je njima dovoljno za 4 rate kredita, kod nas dosta ljudi odlazi iz poljoprivrede i odlazi u njemačku, tako da se traktori mogu nabaviti povoljno

kada sam već u offu, kombajn zmaj 132, sam htio uzeti 2009, ako se dobro sječam, i nisam tada imao za kaparu kada sam došao gledati, niko ga nije htio kupiti, otišao u bugarsku, ako se dobro sječam za 1800€, odličan, imam negdje slike, ima kabinu, ma sve, jer nikome netreba.....kupuju se samo veći i noviji strojevi, malima se uzima, a velikima daje

Ma da i ide se u subotu gledat traktor garantira za motor .
Kočnice servo i struja loše tako je rekao ako je tako utovar u subotu na zastavu i još jedan pravi imt u avliji.

Nazad
Vrh