Pottinger
Član
KOd prijatelja se pojavio luft na zadnjem esnom tocku pretpostavljam sto je on u brazdi u pitanju je cini mi se imt 567. Jel tu isti sistem kao na 539 sa onim limicima? i sta se skinut?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi, imate li iskustva sa Yenkay traktometrima? Godinama imamo zabludu da brze kuca sate od Teleoptika. Ili mozda nije zabluda.
bolje gledaj od 542 ili 549 pa stavi, kad vec stavljas stavi jaciZnate li nekog da ima da proda motor od 539 ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
bolje gledaj od 542 ili 549 pa stavi, kad vec stavljas stavi jaci
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ljudi, imate li iskustva sa Yenkay traktometrima? Godinama imamo zabludu da brze kuca sate od Teleoptika. Ili mozda nije zabluda.
Kvalitet je bez premca. Meni su svi satovi Yenkay, osim jednog barometra, cini mi se. Rade bez greske, vec 24 godine.Meni 539 sa Yenkay traktometrom najmanje radi,najmanje se vozi tokom godine,ali otkuca skoro najviše radnih sati.Izgleda da stvarno brže kucaju od Teleoptika.Kvalitet tih satova je mnogo bolji od ovih novih Teleotikovih,pa čak i od onih što su fabrički ugrađivani u IMT.Originalni Teleoptik imam samo na 533 i radi bez greške od 1976.godine.Na ostalim traktorima sam više puta menjao,rade par godina i gotovo.
Pocerina, najbolje je da razbusi njegov motor ,,na 539''. Sto bi kupovao drugi motor, kada moze postojeci da sredi? 40ks je tamanica za fergu.
M34 u fergusonu je, po mom skromnom misljenju, jako losa ideja, iz vise razloga. Naravno, pod uslovom da je traktor stvarno upregnut u raznim poslovima.
- - - - - - - - - -
Kvalitet je bez premca. Meni su svi satovi Yenkay, osim jednog barometra, cini mi se. Rade bez greske, vec 24 godine.
Hajde nekako da utvrdimo to u praksi Yenkay kuca sate brze od Teleoptika - mit ili istina?
Ne treba meni motor vec rodjaku. On ima 533 ali je za generalnu, pa bi da stavi motor od 539.
Zna li neko ima li negde ovakve mažetne za ručicu menjača da se kupe
Mogu li one koje nisu rebraste, tj. okrugle, kao za prvu ugradnju?
Ispod 1000 eura ga nece naci ako ga uopste i nadje,a u kakvom stanju.....Ne treba meni motor vec rodjaku. On ima 533 ali je za generalnu, pa bi da stavi motor od 539.
Ima da se kupe ali kvalitet tih danasnjih malih privreda je takav da ta harmonika manzetna pukne za kratko vreme.Takvih ima svuda ali mi se ne sviđaju jer pustaju ulje po malo, na sa slike ide šelna
Na tafe traktorima su isto takve fabričke