Bubu
Član
Ako si upucen u IMT traktore onda ces shvatiti o cemu pricam. Necu dalje da komentarisem dok ne cujem bewisu. Reci cu samo jedno-5100 ide 1. brzom 40% brze nego 577 1. brzom. Ako isti plug 5100 vuce lako 1. brzom a traktor je nekih 50-55% jaci po snazi motora od 577 onda bi taj isti plug 577 opusteno vukao 4. ili 5. sporom. E sada, mozda oni nece da ga vuku u sporim brzinama ili nisu pokusali, stvarno nisam pametan. Logike u mojoj prici ima, to se bar vidi iz prilozenog!
Inace, ima i kod mene u selu jedan sto je orao sa 5100 i 2-brazdnim obrtacem na 25-27 cm dubine...
@NA
Kad probas 577 sa i bez prednje vuce onda mozes da prokomentarises. Razlika je nebo i zemlja u korist DV-a, ma kakva zemlja bila da vuku isti plug i da imaju iste pogonske gume!
@aca74
Pa nije zemlja lagana ali ako radis na vreme kada nema proklizavanja previse-moze da vuce kako treba 757.30 4. i 5. sporom...
Inace, ima i kod mene u selu jedan sto je orao sa 5100 i 2-brazdnim obrtacem na 25-27 cm dubine...
@NA
Kad probas 577 sa i bez prednje vuce onda mozes da prokomentarises. Razlika je nebo i zemlja u korist DV-a, ma kakva zemlja bila da vuku isti plug i da imaju iste pogonske gume!
@aca74
Pa nije zemlja lagana ali ako radis na vreme kada nema proklizavanja previse-moze da vuce kako treba 757.30 4. i 5. sporom...