pocerina
Član
Koliko vredi stari tip 560 sa kabinom i hidro volanom, gume skoro nove ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kabina nije njegova već nasađena neka na IMT krilahttp://www.olx.ba/artikal/17387102/imt-577/
zainteresovo sam se za ovaj traktor. zvao sam covjeka, kaze da je uvoz iz grcke, da traktor ima oko 3 hiljade sati da je sve cakum pakum i trazi 9.5K eura.
svako misljenje je dobrodoslo.
razumijem te kolega i slazem se sa tobom oko cijene. ali mi pase IMT zbog dijelova. jer kod mene ne treba bolje. ne isplati se.Preskupo je to, sve preko 15k maraka za IMT je previse, za te pare se moze kupiti traktor koji ima speru prednje vuce, 540/1000 obrtaja kardana i boljom kabinom.
Ovaj tip sto prodaje traktor mi je trazio 250 maraka za pohrdjalu remenicu od kupilice panonija, a cijela kupilica se moze naci za 500- 600 maraka.
nisam ni sumnjo kolega. i ja kad sam ga naz upljuvo se o kocnicama kako je to sposobna masina da ima 20 prikljucaka da zakacim koji hocu i da probam i da je traktor nov ovo ono. ja ga pito sta je radio u grckoj, on kaze nije radio nista. njegove prve gume.Poznam tog bisera,prodaje malo prije Kobatovaca.Kolega on ti je švercer sa dna kace.Bio sam kod njega za cisternu i kad je krenuo da hvali pomislio sam da je cisterna rađena od spejs šatla.
Fabrička nije sigurno,vide se lepo krila od "kabriolet" verzijeMozda je to neka "izvozna" ili neka sto ljudi sami prave kod kuce? Dosta mu fino stoji pa mi se ne cini da je s neceg drugog pripasivana...
Koliko se meni čini to je kao 577 samo sa DM34 motorom.
Možda nije švercer ali nije baš ni čist,20 000 za taj traktor.
kojii je traktor kolega?Kod mene, druk lezaj nije zaribao, a pipci su stavljeni novi pre par godina.....
.......................................
Jel imate neki uput koja visina pipaka u odnosu na sta treba da bude?
Takodje i stelovanje lamele kardana, koji razmak, gde?