mogu ti reći da sam zadovoljan, sa svime na traktoru, sa ovim novima se nemože uspoređivati, al je dosta dobar traktor
servo volan dosta olakšava rad, pogotovo u oranju, netko je pričao da su bučni, što baš i nebi rekao, mtz 82 iz 1979. sa novim auspuhom je bio bučniji, sa torpedom je tu negdje.....
hidraulika na koju sam ja navikao od fergusona, radi dobro, dobro ju poznajem, plug imt 756 je stvoren za njega, danas je bilo malo i blatnjavo, i nebi bilo dobro da imam 757 plug, za ove uvjete to nije, mislim da je za njega ipak bolji 756 VK, koji mogu pustiti u tim uvjetima na 30cm bez ikakvih problema
netko mi kaže da je bolje da sam možda uzeo imt 577, al nežalim, ovaj je odličan, danas po blatnjavom, 2,5 jutara sam napravio za 3 sata, da nije bilo proklizavanja i štelovanja pluga, mislim da bi još skratio posao za 15-20min, sa imt 533 za jutro je trebalo 2 i 30 do 2 i 45min, sa jednobraznim, u slučaju da još povečam površine, onda svakako bi išao na imt 5106, bez obzira što ljudi pričali o tom traktoru, ili nešto skuplje tipa JD 3650, al kada sam čitao, da za 4000€ dođe komplet popravak mjenjača za 3650, onda je imt 5106 odličan, za 4000€ još uzmem jednog za djelove.....
šteta je, kako sam već i pisao, da se imt nije modernizirao, i slijedio nekakve trendove, vječno nije išlo, da se isti motori proizvode preko 30-40 godima, a zahtjevi za ispušnim plinovima su sve veći i veći, tako da i Srbija uđe u EU, ta tvornica nebi više mogla proizvoditi traktore, jer mi kako smo u EU, te traktore nismo mogli uvoziti baš zbog toga, osim onog 550.11 on je imao nekog perkinsa koji je zadovoljavao te norme......i da neduljim, šteta